Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz erről a lányról?

Mit gondolsz erről a lányról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinted mi történhetett vele, hogy ilyen szomorú?

Nem én vagyok az, csak megfogott az, hogy ilyen szomorú.

2010. júl. 29. 10:45
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Tényleg 3 perccel azelőtt írta! Ezt én észre sem vettem. Amúgy nem tudom, hogy miért nem lehet elhinni, hogy nem az én blogom. Ha nekem ilyen problémám lenne, nem lenne ésszerűbb hogy ide írom? Logika... Ismeritek ezt a szót? A normális válaszokat pedig köszönöm!
2010. júl. 29. 14:36
 22/36 anonim ***** válasza:
Szóval te csak találtál egy üres blogot, be akartad linkelni ide és pont 3 perccel a linkelés előtt megszületett az első poszt?
2010. júl. 29. 14:52
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem nem, megszületett a poszt, és ő pont akkor talált rá, elolvasta és belinkelte, mindezt pedig összesen 3 perc alatt :D Teljesítmény :D Szerintem maga az olvasás is többet tarthat nála... :P
2010. júl. 29. 15:03
 24/36 A kérdező kommentje:
A ti dolgotok, ha nem hiszitek el. Nem tudom miért olyan hihetetlen... Na mindegy. Az utolsónak pedig üzenem: ne magadból indulj ki! Lehet hogy te nem bírsz ilyen gyorsan olvasni, de én attól lehet hogy igen. Ennyi.
2010. júl. 29. 15:20
 25/36 anonim ***** válasza:
Oké, neked van igazad, mindent megmagyaráztál. Na szervusz.
2010. júl. 29. 15:58
 26/36 anonim ***** válasza:

és miért foglalkoztat ez a blogbejegyzés ennyire, hogy iderakod?

Semmi érdekes nincs benne.

Ezzel reklámozod a blogodat.

2010. júl. 29. 16:21
 27/36 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy azért mert megfogott hogy milyen szomorú és magányos. Én sajnálom szegényt.
2010. júl. 29. 16:50
 28/36 haggyámán ***** válasza:

WTD!

Mi az isten szomorú van ebben? Ha levágja egy vonat a lábadat, na az szomorú. Ha elütik a kiscicád az is. De az, hogy el kellett mosogatnia és nem jött a barna herceg az nagyon nem szomorú.

Miért tagadod, hogy nem a te blogod? Kb. egyértelmű. És ha a tied lenne, akkor se jönnénk rá, hogy te kis is vagy. Rögtön úgy kellett volna indítanod, hogy:"Mit szóltok a blogomhoz".

2010. júl. 29. 17:25
 29/36 A kérdező kommentje:
Erre már nem tudok mit mondani. Nem az én blogom és ennyi.
2010. júl. 30. 08:11
 30/36 anonim ***** válasza:
Kicsilány... Oké, nem a te blogod. De attól még el kell fogadnod, hogy 16 éves kor fölött senki szíve nem fog megszakadni azon, hogy egy gimisnek épp nincs fiúja, és még mosogatnia is kell. Voltam én is ennyi idős, írogattam hasonlókat, súlyosabbakat is, aztán elmúlt. Momentán jobban érdekel, hogy megugrott a törlesztőrészlet, meg a lakást is fel kéne újítani. A blog írója (aki hangsúlyozottan nem te vagy) szenvedni akart valamin, de mivel semmi konkrét baja nincs, kitalálta, hogy de szörnyű, mosogatnia kell... Mondanám, hogy szánalmas, de tiniként még nem az, majd elmúlik.
2010. júl. 30. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!