Nagyon magas lányról mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk látod az utcán, Mert 185 cm vagyok, de amúgy vékony (64 kg) az arcom is szép, de mégis meg szoktak bámulni az utcán. Ilyenkor mit gondolnak az emberek? Kicsit zavar :S2011. márc. 15. 22:56
1/11 anonim válasza:
Zsiráf.Gólya.Ne haragudj de ez van.24/L
2/11 anonim válasza:
ááááh imádom a magas csajokat :D én egészen másért bámulnálak meg szerintem :P hozzám jó is lennél magasságra ^^ sajnos ritka az ilyen :/
3/11 anonim válasza:
valakinek tetszik, valakinek nem. Én nem szeretnék ilyen magas lenni, de aki meg magas, az meg átlagmagasságú nem akar lenni:D
4/11 anonim válasza:
Meglepődsz majd, de azt, h "Hűű, de magas"....
5/11 anonim válasza:
Háát kb. ilyesmit:
húúú bébi, de kinyalnálak, meg hasonlók.
De persze kifelé azért nem vagyok ilyen tapló, ezért csak szépen mosolygok... : )
6/11 anonim válasza:
Én azt, hogy vajon hanyas a lába?
7/11 anonim válasza:
Én azt, amit 00:48 és 12:43
Amúgy hányas a lábad? Komolyan érdekel!
8/11 A kérdező kommentje:
39-es :)
2011. márc. 22. 18:57
9/11 anonim válasza:
zavarba jövök a 159 centimmel mellettük :)
16L
10/11 anonim válasza:
39-es? Na, az tök jó. :) Egyik lány ismerősöm 165 cm és 43-as lábú, na ő már fura. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!