Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz egy lányról, aki...

Mit gondolsz egy lányról, aki anoreixás már több éve?

Figyelt kérdés

mit gondolsz miért nem eszik? lenézed? hülyénel vagy betegnek tartod?

külsőre mit gondolsz róla? (ha jelenleg feltünően sovány...)

ja és 16 éves.

2010. okt. 10. 21:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Azt gondolom hogy zabálj vagy megfogsz dögleni
2010. okt. 10. 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
semmiképp se tartanám hülyének, akár ismerem, akár nem. az anorexia egy betegség, amit kezelni kell. ha pedig ilyen fiatalon ebben szenved, az elég szomorú.
2010. okt. 10. 21:59
 3/19 anonim ***** válasza:
semmiképpen nem nézném le, nemnézném hülyének sem, hiszen ez egy betegség, amiről nem tehet, de nem kezelném betegnek, szóval nem az lenne, hogy hinis vagy, ne nyúlj hozzám.. ha mondjuk osztálytársam lenne, vagy az én környezetemben, biztos megpróbálnék vele összebarátkozni, és segíteni ahl tudok. ha ez rólad szól, nyugodtan írj privit, szivesen beszélgetnék veled:)
2010. okt. 10. 22:03
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha azért anorexiás,mert "ez a divat" akkor hülyének tartanám,mert akár bele is halhat..Ha úgy anorexiás,hogy ő maga is tisztábban van avval,hogy változnia kell,ha gyógyulni akar akkor betegségnek venném,és segítenék neki,hogy újra egészséges legyen..Nagyon hamar rá kéne jönnie,hogy az anorexiások azért halnak meg ,mert összeomlik a szervezetük...Igazán fájdalmas halál...Nem beszélve arról,hogy esztétikailag is csúnya látvány egy csontkollekciós lány..
2010. okt. 10. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
azért nem eszik, mert hülye, betegnek tartom, mert az, és azt gondolom róla, ne sajnáltassa magát, nőljön fel.
2010. okt. 10. 22:07
 6/19 A kérdező kommentje:

igen rólam van szó. tudom hogy csúnya, és tudom hogy van, aki belehal. és próbálok változtatni.

csak úgy érzem, a suliban valahogy már eggyé váltam ezzel, és nagyon "az xy, tudod aki nem eszik"...és ez nem könnyíti meg a dolgokat.

meg úgy érzem hogy valakik emiatt lenéznek. és valaki aki pedig fontos nekem nem vesz észre mert olyan ronda és beteg vagyok:S

2010. okt. 10. 22:08
 7/19 anonim ***** válasza:

Hülyének nem nézném, mert elmebeteg.

Ám a közelébe nem mennék, mert a hánytatásoktól tönkrement

a gyomor zárása és sz@rszagú a lehellete.

Bottal sem piszkálnám meg.

2010. okt. 10. 22:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy feltűnően sovány? Mennyire?
2010. okt. 10. 22:26
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha tudod,hogy mivel jár,ha csúnyának tartod magad,akkor miért nem eszel??

ne haragudj,hogy ezt mondom,de egyik férfi sem szereti az anorexiás lányokat,mert tényleg nem szép látvány..Egyszerűen kezd avval,hogy ha éhes vagy ha nem akkor is eszel valamit..Mivel neked hízni kell nyugodtan nassolj..szinte mindig és mindent..

Ne viccelj már evvel,annyi finomság van,hogy egy anorexiásnak is kín elutasítani..

Egyél pl:

-gesztenyepürét

-csoki tortát

-pizzát

-hamburgert (csak pár hónapig járkálj a mekibe,hamar hízni fogsz

-egyél fagyit tejszínhabbal

- vajas.mézes kenyeret

-spagettit..

te jó ég..mellettem 3 hónap alatt híznál vagy 15 kilót..egyél akkor is ha nem vagy éhes..Egy idő után igényelni fogja szervezeted,és te egyre egészségesebb,szebb leszel...

2010. okt. 10. 22:29
 10/19 A kérdező kommentje:

feltűnően= 14,8-as BMI...

utsó: köszi a tippeket nagyon kedves vagy, de azt hiszem nem nagyon tudod hogy mi is ez az anorexia. nem gond, jobb hogy nem tudod:)

2010. okt. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!