Mit gondolsz egy lányról, aki anoreixás már több éve?
mit gondolsz miért nem eszik? lenézed? hülyénel vagy betegnek tartod?
külsőre mit gondolsz róla? (ha jelenleg feltünően sovány...)
ja és 16 éves.
igen rólam van szó. tudom hogy csúnya, és tudom hogy van, aki belehal. és próbálok változtatni.
csak úgy érzem, a suliban valahogy már eggyé váltam ezzel, és nagyon "az xy, tudod aki nem eszik"...és ez nem könnyíti meg a dolgokat.
meg úgy érzem hogy valakik emiatt lenéznek. és valaki aki pedig fontos nekem nem vesz észre mert olyan ronda és beteg vagyok:S
Hülyének nem nézném, mert elmebeteg.
Ám a közelébe nem mennék, mert a hánytatásoktól tönkrement
a gyomor zárása és sz@rszagú a lehellete.
Bottal sem piszkálnám meg.
Ha tudod,hogy mivel jár,ha csúnyának tartod magad,akkor miért nem eszel??
ne haragudj,hogy ezt mondom,de egyik férfi sem szereti az anorexiás lányokat,mert tényleg nem szép látvány..Egyszerűen kezd avval,hogy ha éhes vagy ha nem akkor is eszel valamit..Mivel neked hízni kell nyugodtan nassolj..szinte mindig és mindent..
Ne viccelj már evvel,annyi finomság van,hogy egy anorexiásnak is kín elutasítani..
Egyél pl:
-gesztenyepürét
-csoki tortát
-pizzát
-hamburgert (csak pár hónapig járkálj a mekibe,hamar hízni fogsz
-egyél fagyit tejszínhabbal
- vajas.mézes kenyeret
-spagettit..
te jó ég..mellettem 3 hónap alatt híznál vagy 15 kilót..egyél akkor is ha nem vagy éhes..Egy idő után igényelni fogja szervezeted,és te egyre egészségesebb,szebb leszel...
feltűnően= 14,8-as BMI...
utsó: köszi a tippeket nagyon kedves vagy, de azt hiszem nem nagyon tudod hogy mi is ez az anorexia. nem gond, jobb hogy nem tudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!