Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz egy lányról, aki...

Mit gondolsz egy lányról, aki anoreixás már több éve?

Figyelt kérdés

mit gondolsz miért nem eszik? lenézed? hülyénel vagy betegnek tartod?

külsőre mit gondolsz róla? (ha jelenleg feltünően sovány...)

ja és 16 éves.

2010. okt. 10. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos 15,43-as a BMI indexem, szal el tudom képzelni te mennyire vékony vagy, csak én ellentétben veled mindent megtennék, h min. 50 kilóra hízzak! 18/L
2010. okt. 10. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
azt gondolnám hogy nem sok van neki hátra :o
2010. okt. 11. 00:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem akarsz esetleg szakembertől segítséget kérni? Egyedül nem fogsz tudni kilábalni ebből. Szerintem pszichiáterhez kéne fordulnod. Biztos, hogy kemény lesz és nagy lelkierőt igényel, de ha élni akarsz csak ez lehet a megoldás.
2010. okt. 11. 01:11
 14/19 anonim ***** válasza:

titkolod valaki előtt? pontosabban eszel, de kihánytatod magad? vagy egyáltalán nem is eszel?

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 11. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy inkább legyen egy kicsit túlsúlyos, az esztétikusabb.
2010. okt. 11. 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:

tegnap 22:29 vagyok

Pontosan tudom mi az anorexia.Az unokahúgom is az volt évekkel ezelőtt..160 cm magasságnál 39 kiló volt..Ő úgy kezdte,hogy vékony akart lenni(mert bizony 60 kilós csini lány volt)és mindig kihányta amit evett..A végén már le sem kellett nyúlni a torkán jött magától ki minden..Állandóan kövérnek érezte magát,pedig egyre jobban fogyott. Amikor már 45 kiló volt,kezdtek előjönni a különböző tünetek.Fájt a feje állandóan,ingadozott a viselkedése.Egyszer jó kedvű vidám,majd mélabús,sírós volt..A vérnyomásával is gondok voltak..Az anyja elvitte orvoshoz.(na nem sokat ért el vele) Végül is egy idős nénike mondta,hogy "mese nincs,tömni kell mint a kacsát" Én és a barátok ezt tettük.Állandóan vele voltunk.Az iskolában,otthon,hétvégén.mindenhol,és mindig..Állandóan etettük..még akkor is amikor nem volt éhes..Nem volt könnyű,mert hetekig ugyanúgy kijött minden..De végén a sok kis falat megette a hatását..A gyomra egyre kevésbé tiltakozott,és elkezdett hízni..Ma újra 60 kilós..Végre egészségesen néz ki..Ami a lényeg van barátja aki imádja,és a világ legjobb nőjének tartja..

Szóval ez is csak akarat kérdése..Ha nyafogunk,hogy "Jaj! ti nem tudjátok milyen az! Ti el sem tudjátok képzelni,hogy semmit nem tudok enni!" akkor te magad nem akarsz gyógyulni...Ha akarnál,kezdenéd evvel..Eszel akkor is ha nem vagy éhes..

Csak egy kérdés.te divatból lették ilyen? Ha igen akkor no comment..

2010. okt. 11. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindenképpen sajnálnám és szinte biztos,hogy megpróbálnék segíteni rajta, és rájönni mi a betegségének az oka! Egy időben nekem is voltak gondjaim az étellel, bár anorexiás sose voltam, azért voltak étkezési zavaraim.

Én rájöttem,hogy nálam a probléma forrása az volt,hogy kénytelen voltam elfogadni a nőiségemet, és azt,hogy bizony nem maradhatok örökké kislány. Ez mára megváltozott! Szerintem nálad is hasonló probléma lehet, először szerintem belülről, a lelkedben tegyél rendet, aztán kezdjed el szép lassan orvosolni a tüneteket ,ami itt a beteges a soványságod. Étkezz rendszeresen és egészségesen, szeresd magad és tegyél olyan dolgokat amiket szeretnél, mivel csak egy életed van! Próbáld meg élvezni!

2010. okt. 11. 17:59
 18/19 anonim ***** válasza:

írtam nemrég, hogy nem tartalak betegnek,se hülyének, csak időpontot nem tudok:S

annyit szeretnék kérdezni, hogy melyik városban laksz? nem azért kérdezem, mert lehet, hogy ismerlek, semmi ilyen nincs, csak szivesen beszélgetnék veled,mellettem aztán biztos híznál:) ha nem szeretnél várost írni, elég megye is. 15/(L):)

2010. okt. 11. 19:54
 19/19 A kérdező kommentje:

ma 11:54nek

köszi h leírtad, és bocsi. nem, nem divatból. 12 és fél évesen nem nagyon törődtem még a divattal.

utolsónak: budapest:)

2010. okt. 11. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!