Mit gondolsz erről a lányról?
Figyelt kérdés
Szerinted mi történhetett vele, hogy ilyen szomorú?
Nem én vagyok az, csak megfogott az, hogy ilyen szomorú.
2010. júl. 29. 10:45
12/36 anonim válasza:
Kamaszodik. :) Szerintem csak ennyi, ilyenkor az ember gyakran van ilyen hangulatban.
15/36 anonim válasza:
nagyon úgy hangzik mint ha ez a te blogod lenne
16/36 anonim válasza:
A bejegyzés írása után 3 perccel már meg is született a kérdés ezen az oldalon. Persze, hogy a kérdező blogja.
17/36 anonim válasza:
Ez a tied.
Mi a baj kedves kérdező???
Nem kaptad meg a hőn áhított mobiltelefont? Nem vehetted meg a rucit? Nem mehettél el a barinőddel a balcsira?
18/36 anonim válasza:
Valaki jelentse be már, hogy reklám ez, én ellőttem a modiknak való jelentést arra, hogy rossz kategóriában írt...
19/36 anonim válasza:
Mit gondolok? Azt, hogy tipikus tini.
És azt hiszi, hogy tehetsége van az íráshoz.
Elmosogatott... És? Nagy szám...
20/36 haggyámán válasza:
Én akartam írni, hogy lehet mi nem ismerjük, de ő senem!!4+!3
Jaj, nem az én blogom. Jaj, én komoly gondolkodású vagyok.( [link]
Jaj, ezmegaz.
Persze, hogy az ő blogja.
Nem akarok a lelkedbe gázolni, de ezen minden tini átmegy. Minden és mindenki rossz, csak bánt téged. De majd növöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!