Mit gondolsz erről a lányról?
Sokan írták már le így magukat, tudom. Lehet egy kicsit kezd már unalmas lenni, de azért én is írok. ^^ Sajnálom, hogy E/3 személyben beszéltem magamról, de ha E/1 írtam le, akkor sok volt a "vagyok" szó. :$
A haja barna és mellig érő. A szeme is szintén barna, és bociszemei vannak, és szemüveges. Általában csőgatyát hord tunikával, de ez változó. :) Sokszor pesszimista, ami nem a legjobb tulajdonsága. Megértő, és ha csak tud segít az embereknek, és meghallgatja őket. Szeret ismerkedni, és általában kedves. Persze vannak kivételes napjai, amikor rossz kedve van, és bunkó. Nagyon makacs, és önfejű is. Imádja az irodalmat. Szerinte, sok érdekes dolgot rejt-e tárgy.Szókimondó ezért, sokszor megbántja az embereket, de ezt sokszor meg is bánja! Nagyon érzékeny, és sokszor bántják meg az emberek. Szeret zenét hallgatni, és bármit meghallgat. Persze, a mai tinisztárokat inkább kihaggya ! Ezenkívül, nem olyan lány akit érdekelnek ebben a korban a fiúk. Persze nem azt mondja, hogy leszarja őket, de azért még is ! Ez még ráér, és szerinte később még komolyabb kapcsolatai is lehet, nem olyan ami alig tart 1-2 hónapig.
átlagosnak éppen nem az,az átlag lány ma ilyen: [link]
nem is tudom,talán azt,hogy több esze van,mint társainak és hogy néhány év múlva találkozunk a btk-n
Miért érdekel ennyire mások mit mondanak?:) Végül is te jobban tudod ki vagy,és ez mindig is így lesz. :)
Amúgy "jófejnek" tűnsz így a leírtak alapján. ^^
hát tulajdonságba rokonok vagyunk :D Különbségek: hajam vállamig ér (de nekem is barna hajam szemem van), nincs szemüvegem és nem hordok még csőgatyát
11/L ( 12 1 HÓNAP MÚLVA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!