Mit gondolsz erről a lányról?
Sokan írták már le így magukat, tudom. Lehet egy kicsit kezd már unalmas lenni, de azért én is írok. ^^ Sajnálom, hogy E/3 személyben beszéltem magamról, de ha E/1 írtam le, akkor sok volt a "vagyok" szó. :$
A haja barna és mellig érő. A szeme is szintén barna, és bociszemei vannak, és szemüveges. Általában csőgatyát hord tunikával, de ez változó. :) Sokszor pesszimista, ami nem a legjobb tulajdonsága. Megértő, és ha csak tud segít az embereknek, és meghallgatja őket. Szeret ismerkedni, és általában kedves. Persze vannak kivételes napjai, amikor rossz kedve van, és bunkó. Nagyon makacs, és önfejű is. Imádja az irodalmat. Szerinte, sok érdekes dolgot rejt-e tárgy.Szókimondó ezért, sokszor megbántja az embereket, de ezt sokszor meg is bánja! Nagyon érzékeny, és sokszor bántják meg az emberek. Szeret zenét hallgatni, és bármit meghallgat. Persze, a mai tinisztárokat inkább kihaggya ! Ezenkívül, nem olyan lány akit érdekelnek ebben a korban a fiúk. Persze nem azt mondja, hogy leszarja őket, de azért még is ! Ez még ráér, és szerinte később még komolyabb kapcsolatai is lehet, nem olyan ami alig tart 1-2 hónapig.
úgy utálom az ilyen leírásokat.
egy 10soros jellemzés alapján nem lehet helytálló véleményt alkotni valakiről.
LOL csak ebben a "visszaoltogatós" mondatban 2 hiba van XD
Hogy előtt vessző, aláhúzta egybe.
Amúgy a fentiből csak pár példa, nem írom ki az összeset:
ha csak tud (VESSZŐ,) segít az embereknek
Szókimondó (VESSZŐ,) ezért (ide nem kell vessző)...
A "sokszor meg is bánja" egy kijelentő mondat, nem kell a végére felkiáltójel.
(Látod, nem csak olyan helyesírási hibákat lehet véteni, amiket a helyesírás-ellenőrző észrevesz.)
De itt van egy, amit kétlem, hogy nem vett észre:
Kihaggya? TE JÓ ISTEN, MI AZ, HOGY KIHAGGYA??? Azt úgy írják, hogy kihagyja.
Legközelebb gondolkozz, mielőtt írsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!