Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz erről a lányról?

Mit gondolsz erről a lányról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinted mi történhetett vele, hogy ilyen szomorú?

Nem én vagyok az, csak megfogott az, hogy ilyen szomorú.

2010. júl. 29. 10:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
81%
gyerekes
2010. júl. 29. 10:48
 2/36 A kérdező kommentje:
Gyerekes? Miért? Kicsit megindokolnád? Nekem nem ez jutott eszembe erről. Szerintem inkább nagyon szomorú, nem?
2010. júl. 29. 10:51
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nemtörődöm társadalomban nemtörődöm családban ilyen gyerekek születnek sajnos,egyre több az ilyen gyerek.
2010. júl. 29. 10:53
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

és hol a többi bejegyzés? ebből az egyből semmit nem lehet megmondani

egyébként szerintem normális, én is írtam ilyet középiskolás koromban

33N

2010. júl. 29. 10:55
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
15-16 éves elkényeztetett gyerek lehet aki összeveszett a családjával valami gyerekes hülyeségen és úgy gondolja őt utálják és a nővérével mindig kivételeznek és nyafi nyafi
2010. júl. 29. 10:58
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem szomorú egyáltalán. Egy tizenévesnek ez a nagy világfájdalma. Kívánom, hogy csak ennyi legyen örök életére...
2010. júl. 29. 11:01
 7/36 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Nekem nem tűnt nyafogósnak. Nem lehetséges, hogy esetleg neki van igaza? Hiszen nem is ismered!
2010. júl. 29. 11:02
 8/36 anonim ***** válasza:
szánalmas.
2010. júl. 29. 11:02
 9/36 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy teljesen átlagos tinilány. Ebben az életkorban teljesen normális, hogy úgy érzi mindenki őt bántja és az egész világ ellene van. Ez ennek az életkornak a sajátja.

Én nem látom szomorúnak a helyzetet. Elég gyakori ez a dolog, meg a "szőke hercegről" való álmodozás is. Én is gondolgattam meg irogattam ennyi idősen ilyeneket. Szerintem a legtöbb ennyi idős lány így van vele, aki normális családban nő fel.

Értem ezt arra, hogy egy rosszabb helyzetű családban valószínűnek tartom, hogy nem ilyen problémái lennének. Pl. egy alkoholista, agresszív apa melett.

Majd kinövi és megkomolyodik. :)

2010. júl. 29. 11:05
 10/36 anonim ***** válasza:
Ilyesmit mindenki ír gimisen, összeveszett a családjával, nincs pasija, túléli. Csak mi még az asztalfióknak írtuk, nem teregettük ki boldog-boldogtalannak.
2010. júl. 29. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!