Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki ha valaki 16 évesen...

Ciki ha valaki 16 évesen meséket néz?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat unatkozom, ha van időm filmeket szoktam nézni, de bevallom már unom a filmeket.

Vágyom valami könnyedre is, szóval úgydöntöttem megnézem az összes Disney mesét (amennyit bírok), addig is nosztalgiázom egy kicsit, ha meg még valamelyiket nem láttam, azt most megnézhetem.

De ugyanakkor olyan furán érzem magam, hogy ennyi idősen ilyeneket (is) nézek. Jó kikapcsolódás, de mindig arra gondolok, hogy ha valaki megtudná, miket gondolna rólam. Mert olyanokat is szeretek néha nézni, amik kifejezetten a gyerekeknek készültek, gondolok itt a hercegnős mesékre is, meg a csingiling, micimackó ...stb.

Szerintetek is ciki?

16L

2020. ápr. 8. 22:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, és ha mesét néz, húzza be a függönyt, zárja be az ajtót, halkítsa le úgy, hogy kb ne is értse és állítsa kétszeres sebessegre, hogy hamarabb túl legyen rajta...

Miert is cikisebb mesét nézni, mint bármi mást?

Amúgy benne vagyok pár nemzetközi mese fan csoportban, meglepődnél, ha tudnád az átlagéletkort és a nemek arányát. Tök mindegy, hogy 16 éves lány, 27 éves ferfi, 39 éves nő, 55 éves férfi, vagy nyugdíjas valaki. Ha ez okoz neki örömet, igenis nézze. (És jelezném, hogy ez nem jelenti azt, hogy valaki csak és kizárólag a meséknek él. Attól még lehet más dolgoknak is a rajongója, lehet eseménydús élete és sikerei. De valóban, hatalmas bűn szombat este leulni és megnézni a Meridát.)

2020. nov. 12. 22:11
 22/22 anonim válasza:
54%
Dehogy gáz sok felnőtt nézz animácios filmeket.
2023. dec. 27. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!