Ciki ha valaki 16 évesen meséket néz?
Mostanában sokat unatkozom, ha van időm filmeket szoktam nézni, de bevallom már unom a filmeket.
Vágyom valami könnyedre is, szóval úgydöntöttem megnézem az összes Disney mesét (amennyit bírok), addig is nosztalgiázom egy kicsit, ha meg még valamelyiket nem láttam, azt most megnézhetem.
De ugyanakkor olyan furán érzem magam, hogy ennyi idősen ilyeneket (is) nézek. Jó kikapcsolódás, de mindig arra gondolok, hogy ha valaki megtudná, miket gondolna rólam. Mert olyanokat is szeretek néha nézni, amik kifejezetten a gyerekeknek készültek, gondolok itt a hercegnős mesékre is, meg a csingiling, micimackó ...stb.
Szerintetek is ciki?
16L
Egyáltalán nem, én is szoktam középkorúként, abszolút ki tudnak kapcsolni. Kifejezetten kicsi gyerekeknek valók már a korom miatt nem kötnek le, de olyan minden korosztálynak szólók még igen.
A minap pl. megnéztem a Karácsonyi lidércnyomást. Jó kis darkos mese!
Én 16 évesen a nyári szünetben nagyjából az összes létező mesét megneztem, hogy amit nem láttam azt pótoljam, amit pedig láttam, azt nosztalgiából újra nézzem.
Imádom a meséket, Tarzan, Kis hableány, Vaina (ezt a múltkor épp adták a tévében), jöhet bármi, ami Disney, de persze a Pixar és a Dreamworks is kincset érő meséket gyárt (az Agymanókon folyton bőgök, az Így neveld a sárkányodat filmek pedig ahh😍).
Amikor a 14. születésnapom környékén bejelentették, hogy lesz Jégvarázs 2, de csak 2019-ben, arra gondoltam, tök jó, de 18 évesen biztos nem fog már annyira érdekelni, és talán megnezem majd, de nem olyan lelkesen. Aha, premier napon már a moziban ültem, és én voltam a legboldogabb ember a világon😂😂 Épp ma tervezem újra nézni.
Tegnap kis híján sírva fakadtam, amiért a Raya és az utolsó sárkány bemutatóját eltolták jövő márciusig.
Úgyhogy nem, nem ciki. Igazából az a baj, hogy a rajzfilmeket úgy vesszük, hogy gyerekeknek való bugyutaságok, pedig nem. Nagyon sok mélyebb mondanivaló van bennük.
A feleségem a kérdezőnél több, mint kétszer idősebb, nem árulom el hogy pontosan, mennyi, mert esetleg megsértődik, ha ezt olvassa. Nagyon szereti a meséket, és gyakran nézi.
Én csak azért nem nézem, mert sajnálom rá az időt. De ha véletlenül úgy adódik, hogy nézik a gyerekek, és ott vagyok, engem is szórakoztat.
Ne mond senkinek
Én sem mondom
Amugy nem ciki de vannak olyan emberek akik szerint biztosan az ezért ne mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!