Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok olyan meséket nézni...

Szoktatok olyan meséket nézni amiket 4-6 évesen nagyon szerettetek? Nosztalgiából? Én szeretnék, de ha belekezdem, annyira szégyenlem, hogy kikapcsolom.

Figyelt kérdés
23f
2012. szept. 29. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Sosem szégyen a nosztalgia, ha szép emlékeket ébreszt.

Persze ennek is meg van a hátránya. Ne nagyon mélyüljünk bele, mert visszafele tekingetni nem jó.

2012. szept. 29. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szoktam :)4-5-6-7 évesen ezeket néztem, és mind a mai napig szívesen nézem őket:

- Tom & Jerry

- Frédi és Béni

- Dr. Bubo

- Dragon Ball

- Scooby Doo

- Gasper

Akkor ilyen Disney-s meséket, stb.. de a mai napig szívesen megnézem, ha látom valamelyik adón, vagy kisebb tesóm, unokatesók nézik :) 20/L

2012. szept. 29. 23:19
 3/6 A kérdező kommentje:

hát igen. az a baj hogy simán magával tudnak ezek az emlékek ragadni. sajnos sokszor élek a múltban. pedig inkább a jövőben kéne. de annyira nehéz elengedni a szép emlékeket, és elfogadni hogy egy nagy SZAR amiben élünk.... de most már tovább mentem. maradjunk az eredeti kérdésnél:)

Tudom hogy a nosztalgia nem szégyen, de egyszerűen valamiért mégis szégyenérzet van bennem ilyenkor. nem tudom miért....

2012. szept. 29. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Kacsamesék

Goofy

Tapsi Hapsi

Kisvakond

Áá ezek örök emlékek maradnak. :D

2012. szept. 30. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen válasznak minősül, de nálam meg akkor jött elő a mesék szeretete, amikor gyerekem lett. Addig különösebben nem idézett elő jó emlékeket. Szerintem örülnöd kellene, ha benned igen, mert akkor nem voltál szomorú kisgyerek.
2012. okt. 1. 23:31
 6/6 anonim válasza:

Viccelsz? Ez egyáltalán nem szégyen- szerintem. Én is rendszeresen megnézem őket, ha épp olyan kedvem van, és még mindig tudok nevetni rajtuk :) Tom & Jerry, Garfield, Baby bolondos dallamok, Vuk, Sailor Moon, Hupikék törpikék, Kacsamesék...bármikor büszkén vállalom, hogy imádom őket :)

23L

2012. okt. 5. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!