Gáz ha 13 évesen szeretem a meséket?
Figyelt kérdés
Szeretem a Disney/Pixar rajzfilmeket. De szeretem a CN-t is. Ez gáz? 13/L2017. júl. 25. 23:13
2/8 anonim válasza:
A legtöbb lány élete végéig szeretni fogja a meséket. De például en sem szoktam nemet mondani egy normális mesére.
3/8 anonim válasza:
Nem gáz. Én 42 éves férfi vagyok, 98 kiló, de szeretem a jó animációs filmeket. Mondok gáz műsorokat: Barátok közt, éjjel-nappal Bp, és hasonlók. Akkor inkább Kung-fu panda!:D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😀
2017. júl. 26. 08:57
5/8 anonim válasza:
Sok felnőtt is szereti, főleg választások előtt
6/8 anonim válasza:
Bármilyen Disney/Pixar filmet megnezek. :D Kivéve, ha kimondottan a csajoknak készült. 16/F
7/8 anonim válasza:
Most neztem meg 4 evadnyi ed edd eddyt 23/F ;D
8/8 anonim válasza:
20 eves vagyok, a mai napig inkabb a mese mellett döntök, mint hogy pl horror filmet nezzek.
És szerintem ez így lesz 10 vagy akár 20 év múlva is.
Ha egyszer jók azok a mesék, nincs mit szégyellni ezen.
Sőt! Sokkal jobban teszed, hogy ezeket nézed, minthogy saját magad rémisztgesd az idióta,borzalmas horror filmekkel, amit divatból megnéznek sokan taknyos 12 evesen, hogy ők milyen nagyok, utána meg lámpával kell aludniuk.
Szóval szerintem nyugodtan őrizd meg ezt a jó szokásodat! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!