Szerintetek az baj ha még mindig szeretem a meséket és olyan iskolatáskát szeretnék venni amin a kedvenc mesém van?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok (lány) ,épp most ősszel leszek kilencedikes és már nézegetem a sulitáskákat , nekem nagyon tetszik egy de kicsit talán gyerekes , az Ever After High lányok vannak rajta lila rózsaszinnel , szerintetek vegyem meg?Vagy ki fognak nevetni az osztálytársaim ? :(2016. aug. 2. 17:48
1/18 A kérdező kommentje:
[link] ez lenne a táska , tudom hogy elég banális kérdést tettem fel , nem annyira lényeges , de nincs kitől megkérdezzem.Köszi előre is!
2016. aug. 2. 17:50
2/18 anonim válasza:
Rajtad és a stílusodon múlik, egy vagány csaj aki a kötekedést is elpoénkodja nem lenne miatta sokáig piszkálva. Ha magadnak való vagy akkor inkább felejtsd el.
3/18 anonim válasza:
Őszinte leszek a gimi kegyetlen megveheted disznek de sulira semmiképp...jó tanácsként mondom 18L
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez alsóban aranyos, egyetemen vicces, de a te korosztályod az, aki nagyon nagy gúnyt fog belőled űzni. :D
5/18 anonim válasza:
Azzal nincs semmi baj, hogy szereted a meséket. Én 21 éves fejjel vigyorogva ülök a tv elé ha Tom&Jerry megy, de azért nem villogok ezzel az emberek közt.
Nem csak ki fognak nevetni, de nem fog senki komolyan venni. Azt fogják hinni, hogy leragadtál valahol az első és a negyedik osztály között.
6/18 A kérdező kommentje:
Na ok , kösz mindenkinek...lehet inkább választok egy másikat.
2016. aug. 2. 22:49
7/18 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok, én is szeretem a meséket, főleg Disney és Dream Works alkotásokat. Tavaly Minnie egeres és Jégvarázsos vignettákat vettem a füzetemre,az órarendem is jégvarázsos volt. Senki nem szólt be, idén mégtöbb mesés cuccot bevállalok. Egyszerűen hozzátartozik a stílusomhoz. Ha valaki emiatt gyerekesnek tart, nem érdekel. Szerintem ez a táska aranyos, mivel nem ismerem a mesét, meg nem mondtam volna, hogy ezek mesefigurák, random rajzolt figurák. Ha mondjuk Disney hercegnős rózsaszín tatyót vennél, az miatt cikiznének, de ez nem feltűnő, szerintem legtöbben nem ismerik a mesét. Ha tetszik vedd meg, az idióták véleményére meg ne adj! :)
8/18 anonim válasza:
*random rajzolt figuráknak gondoltam volna őket.
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , még meggondolom :) Nekem is eléggé tetszik, és szerintem ha ez valakinek ciki , akkor az One directionos pólók meg Justin Bieberesek nem azok?Nem azért mert nem szeretem őket , de ha valami tetszik akkor nem tudom miért nem hordhatná az ember :P De ezt nem mindenki igy gondolja..ami nem baj voltaképp ,ne is legyünk egyformák.
2016. aug. 3. 00:25
10/18 anonim válasza:
Nekem monster high-os tolltartóm van. 20 leszek :D igaz nem annyira feltűnő mint egy táska. De én nagyon szeretem a mesét is ezért mikor megláttam nem is volt kérdés h megveszem. Én mondjuk művészetibe jártam, most is olyanba megyek. Az ever after high nem tetszett annyira de ez a táska nagyon jól néz ki :3 ha úgy érzed nem szégyenkeznél miatta, hanem akár emelt fővel viselnéd próbáld meg :D ha pefig mégis zavarni fog jó lesz másra. Vagy késöbb ha mész egyetemre :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!