Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az baj ha még...

Szerintetek az baj ha még mindig szeretem a meséket és olyan iskolatáskát szeretnék venni amin a kedvenc mesém van?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok (lány) ,épp most ősszel leszek kilencedikes és már nézegetem a sulitáskákat , nekem nagyon tetszik egy de kicsit talán gyerekes , az Ever After High lányok vannak rajta lila rózsaszinnel , szerintetek vegyem meg?Vagy ki fognak nevetni az osztálytársaim ? :(

2016. aug. 2. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezért nevetne meg gúnyolódna rajtad, az egy idióta pics@/majom és gratulálok a szüleinek.

Vedd meg nyugodtan. Légy önmagad :)

24F

2016. aug. 3. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó: nem veszekedésképp, de köszönöm, nem vagyok pics... és a szüleim tökéletesen neveltek, de én is megnéznék egy középiskolást lányt, ha ilyen táskával flangálna. Füzetborító, címke, tolltartó ilyen apróságok oké, azokra azt mondom cuki. De egy kifejezetten kisgyerekeknek való meséből készített táska nevetségesen fest egy ennyi idős embernek. Középiskolába szerintem illik egy kicsit felnőttesebbnek, érettebbnek tűnni.

Kérdező, azt javaslom ne táskát vegyél ilyen mesésből, inkább valami kevésbé feltűnő cuccot ha már ennyire szereted. Ezt a saját érdekedben tanácsolom.

2016. aug. 3. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, hogyha szereti, vegye meg. Nekem fel se tűnne, hogy ez egy kicsiknek való táska. Csak talán annyi, hogy az első héten ne ezt hordd.
2016. aug. 3. 19:01
 14/18 anonim ***** válasza:

12. válaszoló!

Miért, te kinevetnéd és piszkálnád ezzel? Ha nem ez a tényállás (márpedig csak azt írtad, hogy megbámulnád) akkor, miért is vennéd magadra a pi.csa jelzőt? :D Szövegértés..

Az ilyen dolgok olyanok mintha icipici önmegvalósítás morzsák lennének. Apróságok, de ő nyer azon, ha ilyen helyzetekben felvállalja önmagát és a sarokba dobja a konvenciókat.

2016. aug. 3. 21:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem kell vitatkozni emiatt , tényleg .Szeretem ezt a rajzfilmet és úgy gondolom hogy nem kell érettnek tűnnöm , még csak 15 vagyok , nem 50 .A korombeliek nem attól lesznek érettek ha egy szimpla fekete táskát hordanak,vagy konzervatívan öltöznek (ez relatív),aludtam rá egyet és úgy gondlom az a gyerekes és dedós aki kigúnyol érte , az éretlen aki nem képes a saját maga dolgaival törődni és más stílusát piszkálja.Azért köszi mindenki véleményét !
2016. aug. 3. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

Az a baj, hogy ez így leírva működik és tök jó meg minden. A filmekben is működik. A való életben meg marha rosszul fogod érezni magad, amikor az ügyeletes hülye liba rádszáll és elkezd szekálni, gúnyolódni, a többi birka meg követi és te leszel a "dedós", akibe kb mindenki csak azért is belerúg még egyet... És egy ilyen indítás után középsuli végéig nem igen tudnál változtatni a helyzeteden. Tudnád ezt kezelni? Szeretnéd, hogy évekig szekáljanak? Hiába hülyék, hiába van neked igazad... ettől még fáj az embernek, főleg a te korodban.

Szóval én nem ajánlom. A meséket lehet szeretni felnőtt fejjel is. De a középsuli sajnos nem az a hely, ahol jó szemmel nézik és tolerálják az ilyesmit a többiek.

Én inkább keresnék egy vidám, színes, de nem pont mesefigurás táskát. Azzal még nem erőszakolod meg a személyiséged, de kevésbé felhívás keringőre a zakkant zaklatóknak. :)

2016. aug. 6. 10:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy jársz legjobban ha nem veszed meg a táskát👜 hanem füzetet,cerkát vagy egyéb apróságot választassz a mintából.
2016. aug. 8. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer láttam a buszon egy kb 14/15-éves lányt,BARBIS PÓLÓBAN ÉS PÓNIS TÁSKÁVAL
2016. aug. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!