Szerintetek az baj ha még mindig szeretem a meséket és olyan iskolatáskát szeretnék venni amin a kedvenc mesém van?
Aki ezért nevetne meg gúnyolódna rajtad, az egy idióta pics@/majom és gratulálok a szüleinek.
Vedd meg nyugodtan. Légy önmagad :)
24F
Utolsó: nem veszekedésképp, de köszönöm, nem vagyok pics... és a szüleim tökéletesen neveltek, de én is megnéznék egy középiskolást lányt, ha ilyen táskával flangálna. Füzetborító, címke, tolltartó ilyen apróságok oké, azokra azt mondom cuki. De egy kifejezetten kisgyerekeknek való meséből készített táska nevetségesen fest egy ennyi idős embernek. Középiskolába szerintem illik egy kicsit felnőttesebbnek, érettebbnek tűnni.
Kérdező, azt javaslom ne táskát vegyél ilyen mesésből, inkább valami kevésbé feltűnő cuccot ha már ennyire szereted. Ezt a saját érdekedben tanácsolom.
12. válaszoló!
Miért, te kinevetnéd és piszkálnád ezzel? Ha nem ez a tényállás (márpedig csak azt írtad, hogy megbámulnád) akkor, miért is vennéd magadra a pi.csa jelzőt? :D Szövegértés..
Az ilyen dolgok olyanok mintha icipici önmegvalósítás morzsák lennének. Apróságok, de ő nyer azon, ha ilyen helyzetekben felvállalja önmagát és a sarokba dobja a konvenciókat.
Az a baj, hogy ez így leírva működik és tök jó meg minden. A filmekben is működik. A való életben meg marha rosszul fogod érezni magad, amikor az ügyeletes hülye liba rádszáll és elkezd szekálni, gúnyolódni, a többi birka meg követi és te leszel a "dedós", akibe kb mindenki csak azért is belerúg még egyet... És egy ilyen indítás után középsuli végéig nem igen tudnál változtatni a helyzeteden. Tudnád ezt kezelni? Szeretnéd, hogy évekig szekáljanak? Hiába hülyék, hiába van neked igazad... ettől még fáj az embernek, főleg a te korodban.
Szóval én nem ajánlom. A meséket lehet szeretni felnőtt fejjel is. De a középsuli sajnos nem az a hely, ahol jó szemmel nézik és tolerálják az ilyesmit a többiek.
Én inkább keresnék egy vidám, színes, de nem pont mesefigurás táskát. Azzal még nem erőszakolod meg a személyiséged, de kevésbé felhívás keringőre a zakkant zaklatóknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!