Gáz ha még mindig szeretem a meséket? Már kb 7 éve nem néztem mert vhogy elfeletkeztem róluk, de most youtube oztam és ráakadtam egy sonic X résztree és BWÁÁÁÁH. Ugyanúgy imádom mint régen.
Figyelt kérdés
ez szerintetek gáz?2014. jan. 27. 22:11
1/3 anonim válasza:
Nem baj sot a rajzfilm lenyugtat! Amcsi tengereszek is rajzfilmet neznek!
2/3 anonim válasza:
A helyesírásod gáz, a mese szeretete nem. Én 57. évemben járok, s szoktam mesekönyveket olvasni. Rajzfilmek között kedvencem Tom és Jerry, Gyalogkakuk, Frédi és Béni.
Viszont azokat a rajzfilmeket nem engedélyezném, amelyeket sok adó nyom gyerekeknek. Több erőszak és kegyetlenkedés van bennük, mint egy felnőtt akciófilmben.
3/3 anonim válasza:
27 éves vagyok,a japán animációs filmek egy bizonyos szeletét kedvelem,leginkább azt hogy látni lehessen a művészi érzékét a készítőknek,a fantázia világ a humor és az érzelmek miatt nézem őket,remélem a jövőben sem fognak silány sorozatokat készíteni így majd ráakadhatok néhányra.
Ja és nem szégyenlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!