Miért nem tudok úgy örülni, mint régen?
Figyelt kérdés
meglepetés bulit szerveztek nekem a barátaim,de valaki elkotyogta nekem,akkor nagyon meghatódtam,de mikor odaértem a buliba nem tudtam úgy örülni,mint régen,hogy sikoltoztam meg ugráltam örömömben.Ez az én hibám?2012. júl. 26. 00:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem... egyszerűen érettebb vagy. Nem a sikoltozáson múlik az öröm... ez tuti. Csenben is lehet valaki boldog... sőt úgy annál inkább. :)
2/2 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Amúgy meg vannak olyan emberek akik másképp örülnek. Például én mai napig "hangosan" örülök ha kapok valami kis apróságot, az öcsém meg olyan hogy vehetnél neki egy házat is, akkor is csak "csendben" örülne neki. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!