Gyerekes vagy, ha apró dolgoknak is meg tudok örülni?
Figyelt kérdés
Például megyek az utcán és látok egy szép virágot, kisüt a nap, előreengednek a buszon, kinyitják nekem az ajtót. Ha látok egy szerelmespárt, vagy hogy egy férfi egy rózsát visz a kedvesének. Ha hallgatom a madarak csiripelését. Olyankor úgy érzem, hogy nem is olyan rossz ez a világ, és mosolyva folytatom az utam.
De olyan dolgoknak is örülök, hogy visszajön a net egy szünet után, vagy találok egy szép felsőt akciósan, vagy van a boltban a kedvenc csokim.
Szerintetek ?
2012. jún. 16. 17:34
2/8 A kérdező kommentje:
*vagyok, bocsánat
2012. jún. 16. 17:37
3/8 anonim válasza:
Ez tök jó tulajdonság, őrizd meg :)
4/8 anonim válasza:
ezzel tudod szebbé tenni a napjaid hogy a kis dolgoknak is tudsz örülni
5/8 anonim válasza:
Gyerekes? Nem! Így kellene mindenkinek élnie, és akkor nem lenne annyi lelki beteg meg fekélyes ember. Vigyázz erre a tulajdonságodra, ne veszítsd el!
6/8 anonim válasza:
Nincs is szebb dolog, mint mikor télen gyönyörű fehér takaróba bújik a táj, a talpad alatt ropog a hó, és az utcákon megnyugtató csend honol.. Igen, a kis dolgok okozzák az igazi örömöt :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2012. jún. 17. 12:07
8/8 anonim válasza:
Dehogy vagy gyerekes.
Nagyon sok ember nem kepes az ilyeneknek orulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!