Meddig tart a gyerekkor? Vagyis meddig fogadható el a "gyerekes viselkedés"? 18/L
70 évesen is játszhatsz, meg csinálhatsz gyerekesnek számító dolgokat.
a felnőttség onnantól kezdődik, hogy felelősségteljesen viselkedsz, vagyis lehet rád számítani, és nem szorulsz rá folyamatosan mások segítségére. ez régen elvárható volt 18 évesen, ma már a gazdasági helyzet miatt nem.
Nem baj az ha valaki időnként gyerekként viselkedik.
Számomra a felnőtt az, aki megfelelő helyzetben megfelelően tud viselkedni.
Kell hogy az ember kicsit gyerek maradjon.
Gondolj bele, aki állandóan csak a komoly dolgokkal foglalkozik, és nemképes egy kicsit játszani, az mit fog csinálni később a gyerekével...?
Én elég hamar felnőttem, hamar munkába álltam, jóformán magamat tartottam el stb.De maradt bennem gyerek is, aki igenis leül játszani a számítógépen, vagy barátokkal, családdal.És jól esik mesét nézni is.Ilyenkor kikapcsolódok és nem a szekrénybe lévő villanyszámlán idegeskedek amit már rég be kellet volna fizetni.
Ha folyton az élet nehéz dolgain agyalnék, már rég becsavarodtam volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!