A barátnőm nagyon gyerekes vagy inkább nagy képű. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ennyire ilyen. Most olyan szemét!! A múltkor királyom királyomoztunk nagyon gyengén véletlen megkarmoltam ahogy odanyúltam a kezéért meg se látszott, elkezdett hisztizni, és teljes erejéből csapkodni. Aztán odasúgta a másik barátnőmnek vmit erre ugye fut at osztlytársam nem is közénk fut erre kicsavarta a csuklómat ami nagyon fájt erre nem szóltam semmi. Utána labdáztunk és direkt nem dobta nekem soha. montam h nem játszok erre elkezdi nem játszok ilyen nagképű majmokkal meg a húgommal hony én nyafogós hülye k*** vagyok meg ilyenek. rááadásul baj haa nap 24 órájába nem vagyok vele ésmáokkal is barátkozom. már mindjárt felfújja a pofáját!! Mit tegyek?2012. jún. 8. 15:52
1/1 anonim válasza:
Na állj.
1. Neked 2 barátnőd van? TEACH ME, MASTER!
2. Mi az a királyom királyom?
3. Te hány éves vagy?
4. Ebből az egész jelenségből (mert szövegnek nem nevezném) nem sokat értettem, de lehet, bennem van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!