Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves (abszolút nem gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves (abszolút nem gyerekes, inkább érett) srácnak ballagásra milyen ajándékot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Barátnője vagyok, és teljesen tanácstalan. Nem dohányzik, szeretünk bulizni, zenét hallgatni, sétálni stb.
2009. jún. 3. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
16 évesen honnan ballag?
2009. jún. 3. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

télleg honnan ballag?

18 évesen szoktak ballagni

és 14 évesen

esetleg megbukott és most 8adikas?

2009. jún. 3. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem, amúgy nem bukott még mielőtt mocskolódás lenne, külföldön lakott.
 4/7 anonim ***** válasza:
ja oké bocsi
 5/7 anonim ***** válasza:

Az előző válaszok jó tanácsok voltak mind:D:D

Na,szerintem nyomtass,vagy hívass elő olyan képet,amin mindketten rajta vagytok és nagyon szeretsz,és rakd bele ugyanolyan keretbe.Egy lesz neki és egy neked.;)

De ékszert is vehetsz neki akár.

Géb

2009. jún. 3. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Készíts neki egy albumot a közös képeitekkel, emlékeitekkel (pl. első közös nyaralás, első mozizás, első kézfogás, első csók.) és írj mindenhova egy aranyos kis mondatot. Pl. 2008. 04. 15- ezen a napon csókoltál meg először. Vagy valami ilyesmit : )

Ha tudod, hogy milyen zenét szeret, esetleg egy CD-t (ha az együttes magyar, akkor dedikáltasd neki). Jó ajándék lehet még egy könyv is, vagy egy mozi/színház/koncertjegy!

2009. jún. 3. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Képre gondoltam én is, valami szép kerettel, ékszerei vannak bőven, de azokat sem hordja, mert nem szereti.

Kösz a tippeket :)

2009. jún. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!