Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves (abszolút nem gyerekes, inkább érett) srácnak ballagásra milyen ajándékot ajánlotok?
télleg honnan ballag?
18 évesen szoktak ballagni
és 14 évesen
esetleg megbukott és most 8adikas?
Az előző válaszok jó tanácsok voltak mind:D:D
Na,szerintem nyomtass,vagy hívass elő olyan képet,amin mindketten rajta vagytok és nagyon szeretsz,és rakd bele ugyanolyan keretbe.Egy lesz neki és egy neked.;)
De ékszert is vehetsz neki akár.
Géb
Készíts neki egy albumot a közös képeitekkel, emlékeitekkel (pl. első közös nyaralás, első mozizás, első kézfogás, első csók.) és írj mindenhova egy aranyos kis mondatot. Pl. 2008. 04. 15- ezen a napon csókoltál meg először. Vagy valami ilyesmit : )
Ha tudod, hogy milyen zenét szeret, esetleg egy CD-t (ha az együttes magyar, akkor dedikáltasd neki). Jó ajándék lehet még egy könyv is, vagy egy mozi/színház/koncertjegy!
Képre gondoltam én is, valami szép kerettel, ékszerei vannak bőven, de azokat sem hordja, mert nem szereti.
Kösz a tippeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!