12 éves leány vagyok. És nagyon gyerekes vagyok. Néha kiszoktak csúfolni, mert én imádom a rajzfilmeket, és ha néha nekik túl "gyerekeset" mondok. Kinézetre is gyerekesebb vagyok. De én inkább vagyok ilyen, mint egy hülye "tinilibus" (:D) Baj ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 15:57
1/21 A kérdező kommentje:
***lány***
bocsi
2011. jan. 22. 15:58
2/21 Canadian Idiot válasza:
Mivel gyerek vagy még. Ezt nem kell ragozni.
3/21 A kérdező kommentje:
tényleg? akkor ez ugye nem baj?
2011. jan. 22. 16:00
5/21 anonim válasza:
Van, aki sose nő fel. 12 évesen pedig az lenne a beteges (amilyen beteges én is voltam), hogy teljesen felnőttként viselkedik.
Természetes, nem kell aggódnod.
Üdv.
6/21 anonim válasza:
Az én lányom 11 és ő is nagyon gyerekes ami így jó. Kinézetre is nagyon vékonyka és 146 cm sincs. A gyerekkor sokkal rövidebb mint a felnőttkor, úgyhogy használd ki.
7/21 A kérdező kommentje:
köszi:)
Én 5 nap múlva leszek 13 éves:)
2011. jan. 22. 16:05
8/21 Canadian Idiot válasza:
Van msn-ed? Ne vedd tolakodásnak (: 13/L
9/21 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és még mindig nézek mesét. és nem széegyellem. és az osztályból a többiek is néznek. :) de miket mondasz amik számukra gyerekes?
10/21 anonim válasza:
Én általános végéig néztem a disney chanel-t napi szinten:)nálunk úgy volt hogy szemtől szembe mindenki tagadta,de csomóan nézték.Akikkel jóban voltam ők biztos,mert egymásnak azért idéztünk a rajzfilmekből poénos mondatokat,és valahogy mindenki tudta h miről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!