12 éves leány vagyok. És nagyon gyerekes vagyok. Néha kiszoktak csúfolni, mert én imádom a rajzfilmeket, és ha néha nekik túl "gyerekeset" mondok. Kinézetre is gyerekesebb vagyok. De én inkább vagyok ilyen, mint egy hülye "tinilibus" (:D) Baj ez?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 15:57
21/21 anonim válasza:
Akinek 12 évesen van gyakorija, smiley-kat használ, az nem hiszem, hogy olyan nyomi lenne :)
Attól függ milyen meséket nézel....ha ilyen lebutított, amerikai, gagyi sorozatot (pl: Disney...) az igen...
Ha vicces, aranyos és ott tudod hagyni (szóval nincs benned az, hogy megnézem-megnézem mind1 mi lesz)
Én is ennyi vagyok..Lány
Az osztálytársaim fele nézi és ennek a fele tagadja...
Legjobb barátnőm letagadta, de mikor valami részt mondot neki egy lány rögtön tudta miről van szó.
Igen, én éretebb vagyok koromnál, először hagytam ott a Disney-t!
Nyolc voltam akkor (kinőttem).
A Disney-t az hagyja el hamar aki elég értelmes ahhoz, hogy észre vegye azt, mit is néz...
Én kitünő tanuló vagyok amellett, hogy nem vagyok nyomi!
Az osztály legmenőbbje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!