Hogyan legyek felnőtt? Hogyan nőjek fel, és ne legyek gyerekes? Többi lent.
:S hát ezt úgy hozza az idő...
Olvass híreket, értsd meg jobban, h hogyan működik a világ. Ha még az iskolapadot koptatod, akkor gondolozz azon, h mit akarsz kezdeni magaddal a jövőben, legyenek céljaid. Ha munkába állsz, akkor sztem sokat fogsz változni. Ha vk (főleg egy fiú) 24 évesen még nagyon gyerek, az SZERITEM nagyban betudható annak, h anyuka mindig óvta, védte, visszafogta, és most csodálkozik, h "gyerekes" maradt a felnőtt fia. Lehet jót tenne Neked egy mélyvíz (pl. egy féléves kiruccanás külföldre, ahol csak magadra számíthasz).
Ezeken kívül még az is fontos, h nem úgy leszel felnőtt, mh rágörcsölsz, és minden mondatod előtt azon gondolkozol, h ezért nem fognak-e kineveti, mert ez tinis viselkedés, akik mindig azt mérlegelik, h "ciki?, gáz? stb". Fejleszt az önismeretedet, vállald a véleményed. Tanulj a hibáidból.
Én ötvenéves vagyok, és állítólag kortalan.
Egyesek szerint gyerekes, és ez rossz, mások szerint jó, hogy képes vagyok gyerekként, felnőttként és idősebbként is reagálni, és nem vagyok begyepesedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!