Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért van velem, régen nem...

Ez miért van velem, régen nem így volt?

Figyelt kérdés

régebben, ég azért is sírtam, ha féletlenül nem találtam valamit, és apám leszidott, ma meg már a komolyabb dolgok sem izgatnak (gondolok: eltörtem a kedvenc lámpát, nekidobtam a labdát a TVnek) Ez a serdülés jele?

12/f

2012. aug. 9. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
igen
2012. aug. 9. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Régen voltam 12 éves. Már nem emlékszem...
2012. aug. 9. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt jól értem? Régen sírtál, ha nekidobtad a labdát a TV-nek? :DDD

Haver, én ha a szobában labdáztam kölyök koromban, a muterom leordította a fejemet. Na mindegy, az egy másik világ volt. Igen jól gondolod, ez a serdülés jele. Nemsokára már nem is leszel képes sírni, ebben biztos vagyok.

17/F

2012. aug. 9. 21:22
 4/5 A kérdező kommentje:
nem akkor pl azért is sirtam, hogy nem volt a méretemben cipö pl
2012. aug. 9. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán fejlődsz. Most már nem érdekelnek az ilyen dolgok. Régebben én is egy bőgőmasina voltam, most meg átváltottam wtf üzemmódba.
2012. aug. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!