Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megváltozni, Átváltozni. Mit...

Megváltozni, Átváltozni. Mit tanácsolsz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és szeretnék átváltozni,főleg külsőleg.Ebben szeretném mindenki tanácsát kérni.A jó ötleteket leírom egy füzetben,és próbálok tanulni,ihlete nyerni belőle.(azért ebbe a topikba írok,mert a szépségesben nem válaszol nekem senki,ráadásul úgyvélem,ide több tapasztalt,érett nő jár.)

Mi is a változtatási szándékom oka?19 évesen mindenki max 16-nak néz.

Nem vagyok egy vékony lány,sőt a kövérek kategóriájába tartozom a 168/67 kg-mommal.

Most V.B stílusú sötétbarna hajam van.Eléggé száraz,kócos hatású,hullámos.

A szememet szeretem magamon a legjobban.Sötétbarnák és nagyok,hosszúak a szempilláim.Az orrom kicsi és hegyes,a szám és a fülem normális,legalábbs szerintem.:D

Mindig a szememet simnkelem,erősen feketével.85/B-s feszes,de hegyes melleim vannak.A csípőm széles a fenekem nagy,a combom erős a karom vaskos és van oldalhájam is.Általában farmert húzok tornacsukával és egy pólóval,hidegebb időkben műbőrdzseki.Nincs műkörmöm,se picingem.

Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy miben változtassak.Hogyan sminkeljek,milyen ruhákat vegyek,leírhatjátok,hogy milyen alapdarabokra lenne szükségem.Sminktermékeket is írhattok,hogyan ápoljam a bőröm,a hajam,a körmöm,a lábam,a testem szóval mindent.:D

Nyugodtan kérdezzetek még amire kíváncsiak vagytok.

Azt még kifelejtettem,hogy nemigazán vagyok pattanásos,inkább miteszeres,és kicsit pirosas a bőröm.

2010. júl. 21. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De kedves utolsó.. Szerintem senki sem képes megvenni olyan ruhát amire ha ránéz elkapja a hányinger és gusztusa nincs felvenni.. Már pedig, ha neki tetszik az adott ruhadarab és nagyon is felakarja venni, tökmindegy hogy eddig csak fekete pamut cuccokba járt és most egy pink szatén blúzt akar felvenni az akkor is ő lesz! Hülyeség nem a ruha teszi az embert! Minden ami rajtad van az TE vagy.. Attól még, hogy nem jellemző rád, vagy nem illik hozzá attól ugyan úgy önmagad vagy. A külső változtatásokat csak úgy lehet véghezvinni, ha már belsőre felkészült rá és hogy milyen lessz az eredmény az is csak azon múlik, hogy ő milyet szeretne, azaz megint ugyan ott tartunk.. Kívülről lehet teljesen más de mégis a jelentése ugyan az... Maga az ember!
2010. júl. 22. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!