Megváltozni, Átváltozni. Mit tanácsolsz? (bővebben lent)
19 éves lány vagyok és szeretnék átváltozni,főleg külsőleg.Ebben szeretném mindenki tanácsát kérni.A jó ötleteket leírom egy füzetben,és próbálok tanulni,ihlete nyerni belőle.(azért ebbe a topikba írok,mert a szépségesben nem válaszol nekem senki,ráadásul úgyvélem,ide több tapasztalt,érett nő jár.)
Mi is a változtatási szándékom oka?19 évesen mindenki max 16-nak néz.
Nem vagyok egy vékony lány,sőt a kövérek kategóriájába tartozom a 168/67 kg-mommal.
Most V.B stílusú sötétbarna hajam van.Eléggé száraz,kócos hatású,hullámos.
A szememet szeretem magamon a legjobban.Sötétbarnák és nagyok,hosszúak a szempilláim.Az orrom kicsi és hegyes,a szám és a fülem normális,legalábbs szerintem.:D
Mindig a szememet simnkelem,erősen feketével.85/B-s feszes,de hegyes melleim vannak.A csípőm széles a fenekem nagy,a combom erős a karom vaskos és van oldalhájam is.Általában farmert húzok tornacsukával és egy pólóval,hidegebb időkben műbőrdzseki.Nincs műkörmöm,se picingem.
Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy miben változtassak.Hogyan sminkeljek,milyen ruhákat vegyek,leírhatjátok,hogy milyen alapdarabokra lenne szükségem.Sminktermékeket is írhattok,hogyan ápoljam a bőröm,a hajam,a körmöm,a lábam,a testem szóval mindent.:D
Nyugodtan kérdezzetek még amire kíváncsiak vagytok.
Azt még kifelejtettem,hogy nemigazán vagyok pattanásos,inkább miteszeres,és kicsit pirosas a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!