Megváltozni, Átváltozni. Mit tanácsolsz? (bővebben lent)
19 éves lány vagyok és szeretnék átváltozni,főleg külsőleg.Ebben szeretném mindenki tanácsát kérni.A jó ötleteket leírom egy füzetben,és próbálok tanulni,ihlete nyerni belőle.(azért ebbe a topikba írok,mert a szépségesben nem válaszol nekem senki,ráadásul úgyvélem,ide több tapasztalt,érett nő jár.)
Mi is a változtatási szándékom oka?19 évesen mindenki max 16-nak néz.
Nem vagyok egy vékony lány,sőt a kövérek kategóriájába tartozom a 168/67 kg-mommal.
Most V.B stílusú sötétbarna hajam van.Eléggé száraz,kócos hatású,hullámos.
A szememet szeretem magamon a legjobban.Sötétbarnák és nagyok,hosszúak a szempilláim.Az orrom kicsi és hegyes,a szám és a fülem normális,legalábbs szerintem.:D
Mindig a szememet simnkelem,erősen feketével.85/B-s feszes,de hegyes melleim vannak.A csípőm széles a fenekem nagy,a combom erős a karom vaskos és van oldalhájam is.Általában farmert húzok tornacsukával és egy pólóval,hidegebb időkben műbőrdzseki.Nincs műkörmöm,se picingem.
Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy miben változtassak.Hogyan sminkeljek,milyen ruhákat vegyek,leírhatjátok,hogy milyen alapdarabokra lenne szükségem.Sminktermékeket is írhattok,hogyan ápoljam a bőröm,a hajam,a körmöm,a lábam,a testem szóval mindent.:D
Nyugodtan kérdezzetek még amire kíváncsiak vagytok.
Azt még kifelejtettem,hogy nemigazán vagyok pattanásos,inkább miteszeres,és kicsit pirosas a bőröm.
Szerintem alapvetően nincsen veled semmi baj,átlagosan nézhetsz ki,talán még kicsit jobban is. Énis pontosan ugyanolyan magas és súlyú vagyok mint te...:D:D:D Szerintem az átváltozást ha főleg külsőleg akarod,kezd a hajaddal!! Egy jó frizura kedvet ad a többi átváltozáshoz...:) Szerintem a sötétbarna szemed miatt érdemes lenne egy rövidebb fazonú fekete,vagy vörös hajat választanod,sötétebb élénkvörös,ezek elég jól állhatnának neked! Én a hajam úgy ápolom,miután megmostam még vizesen be balzsamozom,és 2-3 perc után ezt a balzsamot is lemosom a hajamról,ez sokat erősít rajta!! A bőrödre clean&cear termékeket javaslok,a mitesszerek ellen nagyon hatásosak,tapasztalatból mondom,de nem kell egy halommal venni,egy elég,ami használ,túlzásba vinni sem kell!! Sztem sminkben az dobhatná fel a sminkedet,ha színeket is használnál,barna szemhez nagyon sokminden jól áll,ajánlom neked,ami fura lehet,de a lilát és a kéket,ezek nagyon jól szoktak állni a barna szeműeknek!! Ruhatáradban talán az segítene,ha felpróbálnál pl nyárra egyberuhát,én pl egészen eddig utáltam a szoknyát,fel sem vettem,és most kaptam egy olyan jól álló ruhát,h nagyon sokszor felveszem,és rengeteg dícséretet kapok..:D Azt még kihagytam,h a hajamat még ilyenkor nyáron nem szárítom szinte soha,csak egyzser kétszer,ha hirtelen kell mennem valahova,és sietnem kell:) ezis sokat segít abban,h a haj ne legyen kiszáradt,töredezett!! Remélem sikerül az átváltozás,és egykét eszembe jutott ötlet,vagy mások által írt tanács segíteni fog...:)!!
16/L
szerintem linkelj be magadról egy képet és akkor könnyebben tudunk véleményt tanácsot adni.
Használhatsz.:
hajra.: balzsam a szárazság esetén,olyat amit nem kell lemosni, vágathatsz is belőle hogy felfrissüljön.
bőrödre, testre.: testápoló, pl Dove
öltözködés.: világosabb, szexisebb cuccok, szoknya, vagy rövid farmergatya, papucs, szandál ezerféle van már válogathatsz.
szemre.: nem kell pont fekete festék, bár ha ahhoz ragaszkodsz akkor maradhat :)
mellre.: mutasd meg ha van és jól néz ki, öltözködésnél kivágott felső pl
comb, fenék.: egy kis mozgás, alakformálás
miteszer.: homeopátiás gyógyszer akár vagy kence ami nem teszi túl zsírossá a bőröd, de nem is szárítja ki
Szia! Ne egyik napról a másikra akarj átváltozni szerintem. Éld meg a változás lelki oldalát is a változással együtt, és akkor nem egy vadidegen fog másnap a tükörből visszanézni.
Ha nem festett a hajad, akkor szerintem egy világosabb árnyalatú barna színezővel szép fényt tudnál neki adni. Mivel a hajad és a szemed is barna, harmonikusabb lenne egy sötétbarna szemhélypúder, és a szemöldököd is kihúzhatod (nagyon finoman!!) barnával. Ha nem szoktad szedni, kozmetikus szépen kiszedi, ha nem vállalkozol rá:) De ez ad karaktert az arcnak, fontos vele foglalkozni. Jó, hogy nem pattanásos a bőröd, ezért talán elég egy por alapozó, és pirosító. Arcpirosítót (amit szintén kicsit a sötétebb kategóriából válassz a színeid miatt, így harmonizál) tehetsz leheletfinoman a homlokod két oldalára a halánték felett (gyakorold, de nagyon szép, barnított hatást lehet vele elérni), finoman a szemhélyra is, a szemöldök alá. És persze az arccsontra :)
Rúzs lehetne valami halványabb, nem intenzív színű szájfény, valami kis csillámpormentes sima rózsaszín. Gyakorolhatsz szájkontúrceruzával is, olyan színűt válassz, mint a szád színe, és kis mozdulatokkal húzd körbe a felső ajkad, fülpiszkálóval el tudod egyengetni.
Ékszerekkel is variálhatsz. Ha szélesebb az arcod, nagyobb kiegészítőket válassz. Pl nagyobb, kör alakú fülbevaló, nagyobb medál a nyakláncon. Ezek jól állnak hozzá.
Alap darab a szexi fehérnemű. Akkor is, ha nincs fiú a láthatáron. Sima póló-farmer összeállítás alá is azt vegyél, és micsoda nőnek fogod magad érezni:)
Lelkileg nagyon sokat segít a sport. Akár sima jóga, pilates, alakformáló. Én ezekkel kezdtem, utána jöttek a "keményebbek", most 32 kiló mínusznál tartok. És személyi edzői oklevelet is szerzek aug. végén:) Senki nem gondolta volna.
Te is próbáld ki, azt tanácsolom. Az önbizalmamnak nagyon jót tett. Félénk lány voltam, de ma már én kezdek flörtölni, ha olyan kedvem van.
Azt meg, hogy fokozatosan változz, a saját példámból írtam, nekem a fokozatosság elmaradt. Pszichológushoz kellett járnom, mert nem tudtam megszokni az új önmagam, idegennek éreztem. És paranoiás lettem, olyan téveszméim voltak, hogy pl mikor elmegyek itthonról a kis miniszoknyámban (ami már jól áll), útközben vége az álomnak és egy szempillantásra visszahízok. És hogy fogok kinézni kövéren abban a kis szoknyában. Szóval, éld meg a változás minden momentumát lelkileg, ezért ügyelj rá, hogy ne hirtelen. Na most ennyi jutott eszembe, ha van kérdésed, szólj:)
Nos Fentről lefelé kezdem.
Szóval haj:
Szerintem hagyd barnán a hajad, de egy kis melír csak melegebb tónust adna az egésznek, és nagyon megtudja változtatni a fruzurát amit én ajánlok az a karamell - világosbarna melír. De nem azt a parasztmelír, ami 2 cm vastag.. Hanem ezt inkább fodrászra kell bízni, ilyen már mm-es csíkok, satír...
A hullámos és göndör haj most nagyon divatos, mivel száraz gondolom töredezik is. Nos ajánlok egy ksi házi praktikát : Pár evőkanál Ricinus olaj (patikában beszerezhető, olcsó) + ugyan ennyi olivaolaj, 1-2 tojássárgája.. A ricinus olajat előtte melegítsd fel! Nem drága és gyönyörű lessz tőle a hajad. Nagyon sima, fényes és a szárazsága is elmúlik. Emellett hajmosás után használj hajolajat a hajvégeidre.
A tépett haj szerintem slankít, nem emeli ki az arcod, mert gondolom, hogy kerek az arcformád. A választékod oldalt legyen, és frufru ajánlott, De nem teli, hanem oldal frufru.
Smink:
Színezett hidratálót használó krémet használj, vagy nagyon könnyű alapozót. (Amikor megveszed ne a kezeden próbáld ki a színét, ugyanis a kéz sokkal barnább mint az arc.)
A barna szem kiemelése érdekében a szemzugba világosabb, a szem sarka felé pedig sötétebb szemhélypúdert használj. A karamell árnyalat nagyon jól áll a barna szeműeknek, de így összességében minden olyan szín passzol hozzá, ami virágokban megtalálható, a lényeg, hogy meleg árnyalat legyen (lila, rózsaszín, mályva, türkiz, orgona stb)
Fekete szemceruzával extrán kiemelheted szemed színét, nagyon illik hozzá és persze a legfontosabb a szempillaspirál, sokkal tágabb tekinteteket varázsol, hagyja érvényesülni az íriszed színét. Sokkal üdébb és frissebb hatást kelt.
Öltözködés:
Figyelmedbe ajánlom Gombos Edinát, mindig nagyon nőies és szexi, de nem kihívó és teltkarcsú.
Elég magas vagy, de ha nem szégyeled, akkor húzhatsz magassarkút, a saru illetve a gladiátor papucs nagyon divatos és szexi. Télen pedig a Deichmannba is szerintem csak nőies csizmákat lehet találni.
A tornacipőt felejtsd el.
Télen hordhatsz garbós pólókat és pulcsikat, az nagyon konzervatív emellett lófarokba fogott haj és a frufru részét fedig feltupírozva a fejtetődre fogod.
Itt egy link ahol a teltkarcsú nőknek adnak öltözködési tanácsokat, a videóban is nagyon sok jó tanács hangzik el.
Remélem tudtam segíteni, ha még lennének kérdéseid, akkor csak írj!
Csak gondold át: Felöltözöl valakinek, aki nem te vagy. Megtetszel a társaidnak, meg egy valakinek, mert azt hiszik, hogy az vagy, akinek felöltöztél. egyszer csak kiderül, hogy nem az vagy. akkor meg mindenki koppan.
Viszont: ki kell próbálnod magadat, hátha mégis az vagy, aki leszel, ha átváltoztatod magad. Sose lehet tudni. Próba, cseresznye. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!