Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok a hülye hogy mindig...

Én vagyok a hülye hogy mindig kibannolnak innen?

Figyelt kérdés
Néha írok ki kérdéseket de én azokat csak viccnek szánom, senkit nem sért, nincs benne semmi trágár vagy ilyesmi, kb tényleg vicc kategória. Aztán törlik a kérdést mert pár buzgómócsingnak valami nem tetszik. Miért van ez? Igaz nem is érdekel ez a weboldal 30-40 ember használja max ezért fontos volt kibannolni.

2018. aug. 8. 18:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Tényleg annyi a youtube nem hazudik, próbáld ki."

A szexualitás/felnőtt párkapcsolatok kategóriában add ki magad nőnek, írj valami pikáns dolgot, és várd, hány privátot kapsz. Sokkal pontosabb számot fogsz kapni :D

2018. aug. 10. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:

21.! Nem kell ahhoz a Szexualitás kategória, elég a Családi is. :D

Attól függ, mit írsz.

Kaptam én már olyan levelet Felnőtt kategóriában egy ártatlan válaszomra, hogy csak pislogtam. Voltam én a dagadt disznó, szemüveges, idióta pasigyűlölő, igénytelen, repedtsarkútól elkezdve minden, csak tisztességes ember nem. :D Csak pislogtam, mi a fene ez. :) Mindez ugyanabban a privátban összefoglalva. :))

Amit te ajánlasz a kérdezőnek, azt még nem próbáltam, de nem is akarom.

2018. aug. 10. 19:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyébként engem is érdekelne, milyen Youtube-t hajtogatsz itt folyton.
2018. aug. 10. 19:29
 24/24 anonim ***** válasza:

"Amit te ajánlasz a kérdezőnek, azt még nem próbáltam, de nem is akarom."

Meg tudlak érteni teljesen, csomó idióta ember jár arra, aki random embereken tölti ki a keserűségét. Többek között ezért sem nagyon válaszolgatok ott :D

2018. aug. 10. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!