Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok a hülye hogy mindig...

Én vagyok a hülye hogy mindig kibannolnak innen?

Figyelt kérdés
Néha írok ki kérdéseket de én azokat csak viccnek szánom, senkit nem sért, nincs benne semmi trágár vagy ilyesmi, kb tényleg vicc kategória. Aztán törlik a kérdést mert pár buzgómócsingnak valami nem tetszik. Miért van ez? Igaz nem is érdekel ez a weboldal 30-40 ember használja max ezért fontos volt kibannolni.

2018. aug. 8. 18:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha poénkodni akarsz, akkor annak a kategóriája az Egyéb kérdések - Humor

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor

Onnan nem fogják törölni a hülyeségeidet 🙂

2018. aug. 8. 18:15
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Annyira azért csak érdekelt hogy visszaregisztrálj és elsírd mi a bajod. Legközelebb írd ki a Humor kategóriába a valótlan, kamu, troll kérdéseidet, és a kutyát nem fogja érdekelni mi van bennük, az úgyis az oldal szemetesládája.
2018. aug. 8. 18:17
 3/24 anonim válasza:
90%

Ne csodálkozz ha így kitiltanak .

Nem azèrt van ez az oldal hogy a hülyesègeidet ird ki .

Azèrt van\lètezik ez az oldal hogy ha valaki feltesz egy kèrdèst a kategórián belül akkor arra normális választ kapjon.

Amúgy ha kiirsz egy kèrdèst ott vannak a feltètelek ha nem szúrta ki a szemed.

Szóval így ne csodálkozz hogy kidobnak .

Ezen az oldalon senki nem szereti a trollkodós barmokat.

2018. aug. 8. 18:22
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Igen, te vagy a hülye. Spammeld tele a Humor kategóriát az erőltetett "vicces" kérdéseiddel, onnan nem fogja törölni senki, akármilyen szar is a poén.
2018. aug. 8. 18:22
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

"16 éven aluliak a honlapra nem regisztrálhatnak."

Valószínűleg nem felelsz meg a követelményeknek, itt lehet a gond.

2018. aug. 8. 18:26
 6/24 anonim válasza:
92%
Ha innen kidobtak akkor a való èletben nem rúgtak tèged szájba a hülye szöveged miatt ? :D
2018. aug. 8. 18:30
 7/24 anonim válasza:
8%
Ne offoljatok a kerdezot! Mert engem is mindig kidobnak!
2018. aug. 8. 18:31
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Már előttem leírták többen: Ha viccelődni akarsz, válaszd a Humor kategóriát. Én is írtam már ki oda hülye kérdést, mert épp olyanom volt, érdekes, nem törölték. Vették a lapot a válaszolók, hasonló hülye válaszokat kaptam, de jókat nevettem rajta.

Azzal azért vitatkoznék, hogy 30-40 ember használja az oldalt.

A trollokat és kamuzókat senki nem szereti. Egyébként mindig kiderül általában, ha valaki - még ha hülyeségből is -, de kamuzik.

2018. aug. 8. 18:33
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Azért akit visszatérően, "mindig" kibannolnak, nehezen elképzelhető hogy azt a viselkedését ő nem direkt, szándékosan a szabályok ellen csinálja.

Egyszer elszúrhatod, benne van. Másodjára, harmadjára és sokadjára amikor már a moderátor is küldi a figyelmeztetést és látod hogy a kérdéseid a szabályok megsértésére hivatkozva törlésre kerülnek, nagyon nehéz széttárni a kezed és mutogatni hogy mindenki más a hibás.

Akit rendszeresen kitiltanak és még mindig nem érti miért történik, az már tényleg hülye. Na meg egy troll, aki szándékosan azért tér vissza hogy folytassa azt amiért kitiltották.

2018. aug. 8. 18:38
 10/24 A kérdező kommentje:

A humor kategóriában valahogy nem vicces. Azt senki se olvassa.

A 30-40 ember tényleg valós szám. Én már többször lemértem, kis szavazásokkal, 0 nézettségű youtube videókkal.

A szabályokban nincs olyan ami alapján törölni lehetne a kérdésemet. Valakinek nem tetszik, jelenti, a moderátor meg úgy dönt, hogy neki se tetszik, ennyi. Nincs benne szabálysértés. Dehát mit várok egy olyan oldaltól ami 20 nem fejlődött semmit...

2018. aug. 8. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!