Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Én vagyok a hülye hogy mindig...

Én vagyok a hülye hogy mindig kibannolnak innen?

Figyelt kérdés
Néha írok ki kérdéseket de én azokat csak viccnek szánom, senkit nem sért, nincs benne semmi trágár vagy ilyesmi, kb tényleg vicc kategória. Aztán törlik a kérdést mert pár buzgómócsingnak valami nem tetszik. Miért van ez? Igaz nem is érdekel ez a weboldal 30-40 ember használja max ezért fontos volt kibannolni.

2018. aug. 8. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

"A 30-40 ember tényleg valós szám. Én már többször lemértem, kis szavazásokkal, 0 nézettségű youtube videókkal."

Király vagy. Csak azt elfelejted, hogy nem minden fentlévő ember kattint rá minden kérdésre, ráadásul nem csak ez az egy kategória létezik. Még az általam látogatott kategóriákon belül sem olvasok el mindent, csak aminek érdekes a címe.

2018. aug. 8. 18:49
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

"A humor kategóriában valahogy nem vicces. Azt senki se olvassa."

Tehát szándékosan rossz kategóriába írsz ki kamukérdéseket, és nem érted miért tiltanak ki ezért, tehát ugyanott folytatod mint előtte amiért megint kitiltanak, és nem érted mi bajuk. Tudod, ez már annak az esete hogy nem is akarod érteni. Azt sem fogod érteni, hogy miért törlik majd ezt a kérdést, ha jól sejtem. Vagy bannolnak megint, mert bevallottan visszaregisztráltál tiltás után, ami megint csak tiltott.

2018. aug. 8. 18:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én vagyok a hülye hogy mindig kibannolnak innen?"

IGEN!

2018. aug. 8. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek erőlteted ezeket a vicceket, amikor 1. egyrészt senki számára nem viccesek (rajtad kívül), 2. annyira nem kíváncsi rá senki, hogy folyamatosan jelentenek? Minek erőlködsz, ha ennyire nem megy?
2018. aug. 8. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Dehát az van kiírva a főoldalra, hogy naponta 370 ezren látogatják az oldalt, és nem 30-40 en.
2018. aug. 8. 20:49
 16/24 anonim ***** válasza:

15.! Nyolc éve, mikor regisztráltam, akkor is ugyanez volt kiírva. :D

De én is szóvá tettem a 30-40-et. Most nem látom, hányas válaszoló voltam.

Kérdező! Naugyehogyugye! Itt kötött ki a kérdésed! :D Megtaláltad egyáltalán?

2018. aug. 8. 22:19
 17/24 A kérdező kommentje:

"Dehát az van kiírva a főoldalra, hogy naponta 370 ezren látogatják az oldalt, és nem 30-40 en."

Hazugság és ez nem vicc. Tényleg annyi a youtube nem hazudik, próbáld ki.

2018. aug. 8. 22:38
 18/24 Wadmalac ***** válasza:

"A humor kategóriában valahogy nem vicces. Azt senki se olvassa."

Hát ha valaki étterembe áll be ordenáré módon énekelni, azt szépen kivezetik, mert ennek nem az a helye. Ha vécébe kakálsz, az nem gond, ha a metró mozgólépcsőn az baj.

Ha ennyire lenézed az oldalt, hogy tojsz a szabályaira, akkor nem kell idejönni.

2018. aug. 10. 14:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen hogy jön ide a you tube? MI köze ahhoz, hogy ki látogatja ezt az oldalt?
2018. aug. 10. 15:29
 20/24 anonim ***** válasza:
Mert a kérdező szerint ahányan átlagosan megnézték a belinkelt videóját, annyian látogatják az egész oldalt.
2018. aug. 10. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!