Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki olyan hülye, hogy rászokik...

Ki olyan hülye, hogy rászokik a cigire?

Figyelt kérdés
Anyámék régen is cigiztek, leszoktak róla, majd mostanában újra rászoktak. Nem értem miért kellett újra rászokniuk. Akaratgyenge sz@rok. Tőlem mindent sajnálnak, még anyám meg is említi, hogy ő bezzeg nekem vesz csokit. Csak én a csokit, nem egy nap alatt eszem meg, és nem 1200 forintba kerül. Meg jajj hogy az a kaja, milyen sokba kerül, amit megkívántam. Meg régen a tesóm is mindig azzal jött, hogy ő milyen okos, meg hogy ő pszichológiát tanult, meg diplomás, azzal még sincs tisztában, hogy akár már egy db cigi is függőséget okoz. Meg ő is ossza nekem az észt, az életről, meg hogy mire költsem a pénzem. Meg minden hétvégén piát is vesz magának. Nem egy olyan nap volt, hogy egy egész üveggel megivott. Anyám azzal jön, hogy a hidratáló krémek beszívódnak a szervezetembe, az káros tud lenni. Persze a cigi az még véletlenül sem. Még meg is szólnak amiatt, mert nem cigizem. Én pedig rosszul tudnék tőlük lenni, olyan mint ha egy dohánygyárban élnék.
2017. szept. 20. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
na most, hogy kiírtad magadból jobb?
2017. szept. 20. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Rászokni vagy vissza?

Bármilyen furcsán hangzik de a cigi a legolcsóbb szórakozás.

A másik lenne a bicajozás mert egy teszkóbájkot lehet venni már 30ezerért. Lenne itt még egy pár dolog de fölösleges is belemenni mert az ilyen beszükült ökrök havi félmillával se tudnának mit kezdeni

2017. szept. 20. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Hiszti level 9000
2017. szept. 20. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mért is ne hisztizhetne?
2017. szept. 20. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert az nem oldja meg a problémáját? :)
2017. szept. 20. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hiszti szaga van valóban, de ettől függetlenül igaz, és is imádom mikor egy dohányos vagy egy alkoholista magyaráz nekem az egészséges életmódról.

Az meg hogy rászokik a cigire, annak több oka is lehet

Lehet a társaságában az a menő

vagy stresszes élete van és lenyugtatja a cigaretta vagy olyanról is hallottam már hogy valaki azért szokott rá a cigire mert az valamennyire csökkenti az étvágyat és segíti a fogyásban, több oka lehet, nos ha a visszaszokás a téma arra nem tudok mit mondani, nem értek hozzá annyira de valóban butaságnak tűnik hogy egyszer már sikerült leszoknia erre visszaszokik, nekem mindenesetre fura bár tegyük hozzá hogy sose dohányoztam ezért nem tudom hogy mennyire lehet kísértés visszaszokni.

2017. szept. 20. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki idióta, csak te vagy helikopter.
2017. szept. 20. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Aki abbahagyta a dohányzást, nem szokik vissza rá, mert abbahagyta.

Aki leszokott a dohányzásról, nem gyújt rá, mert leszokott a dohányzásról.

Olyan, hogy aki meghalt, az meghalt, nem kezd újra élni.

Olyan, hogy aki él az él, és nem halott.

A cigi csapdája az, hogy aki vagányságból, a társaság miatt elkezdi, semmi különlegeset nem érez, olyan semmilyen.

Így természetesen nem érzi magát csapdában, hiszen nem élvezi a dohányzást, abban a téveszmében él, hogy ő nem függő, bármikor le tudja tenni, ezért gyanútlanul szívja tovább. A tantusz, akkor esik le számára, amikor nem tudja megvenni, és a kis bestia enni kér.

A nikotin elsősorban idegméreg, az ember idegeit (stressztűrő képességeit) zabálja fel, majd az akaraterejét. Ezért nincs kedve semmihez, ha a dohányzást megvonja magától, és zuhan depresszióba.

Örülj, hogy nem dohányzól, ezáltal nem vagy átkozott.

2017. szept. 21. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség a leszokáshoz:

[link]

2017. szept. 21. 01:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Hatásos kép, de a "fekete lesz a tüdőd a cigizéstől" egy hoax. Nézzetek utána.
2017. szept. 21. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!