Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért mondjátok, hogy szépen...

Miért mondjátok, hogy szépen rászokik a cigire, aki elkezdi 1 szállal? És mi van, ha mégsem? "úgysem tudod megállni az 1szálat/nap! "

Figyelt kérdés
Pl az alkohol is függőséget okoz, mégis ha valaki megvesz 1 üveg whiskyt, megállja, hogy ne igya meg 1xre!

2014. júl. 28. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk, mert mindannyian így kezdtük a dohányzással... ha elszívsz egy szál cigit, és bírod azt, akkor el fogsz szívni többet is mivel az elején még tetszeni fognak a pozitív hatásai... ellenben, ha megiszol 1 üveg wiszkit, akkor szédülni, hányni fogsz 1-2 napon át, és egy életen át átkozni fogod azt a napot...
2014. júl. 28. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Ahj hülyeség... nálam is volt hogy 2-3 naponta elszívtam 1 szálat és nyáron nem volt (aki hozta elment nyaralni) és 3 hónapig kibírtuk nem volt semmi gáz ne voltunk idegesek vagy bármi igaz jó lett volna de nem öltünk volna érte. Utánna mikor elkezdtem kijárni hétvégente bulizni azóta szoktam venni mert néha jó de nem vagyok úgy nagy függője csak néha jó elszívni:)
2014. júl. 28. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
36%

aha... tehát mert te 1 vagy a sok ezerbõl akik nem szoknak rá, ezért már hülyeség?...

ez ám az ego...

2014. júl. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!