Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan nyugodjak le? Most is...

Hogyan nyugodjak le? Most is sírok amiért ilyen hülye lusta vagyok

Figyelt kérdés

van egy nagyon nehéz vizsgám és pontosan beosztottam rá, hogy melyik nap mennyit tanulok.

De első nap nem csináltam semmit mert hülye voltam, inkább sorozatot néztem. Most utálom magam mert pont az a nap kellett volna hogy be tudjam fejezni.

Szeretem a tárgyat, szeretnék jó jegyet belőle. Áttenni nem tudom mert csúszna akkor az összes vizsgám.

De annyira haragszom magamra amiatt a nap miatt hogy alig megy a tanulás... teljesen depressziós lettem.. kezdem feladni is

2017. dec. 21. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Ez csak egy vizsga. :D Megértem, hogy jó jegyet akarsz, de gondolj bele pár év múlva számít majd az az egy jegy? Majd kijavítod. :D Nem érdemes ilyenekre rágörcsölni.
2017. dec. 21. 01:39
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha egy szimpla vizsga ennyire kikészíti a diákokat mit várnak a valódi életben mi lesz amikor megjön az első minuszos csekk? Ez elég szomorú dolog...
2017. dec. 21. 01:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Aludd ki magad, holnaptól már sokkal jobban fog menni. Én hiába osztom be előre, ha időben sokat is tanulok minőségben úgyse jön össze annyi :) szóval tökéletesen nem is lehet megtervezni.
2017. dec. 21. 02:40
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Hisztizz még pár napot, attól jobb lesz...irónia off.
2017. dec. 21. 07:43
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ez csak egy vizsga. :D Megértem, hogy jó jegyet akarsz, de gondolj bele pár év múlva számít majd az az egy jegy? Majd kijavítod. :D Nem érdemes ilyenekre rágörcsölni."

A kérdező nyilván attól tart, hogy meg fog bukni a vizsgán és nem attól, hogy kettest kap, kivéve ha egy stréber.

2017. dec. 21. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha én minden ilyennél sírtam volna... D: Általában leadtam a vizsgát és megnyugtattam magam, hogy "Nem baj, lesz egy csomó időm tanulni, majd jövőre megcsinálom". Aztán jött a dominó effektus. Mondjuk én nem voltam túl motivált.
2017. dec. 21. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
nyugi, én is ugyanilyen vagyok...
2017. dec. 21. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Legalább megtudtad, hogy ElBandi miért utálja Peget :DDD
2017. dec. 21. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
érdekes meglátás, habár van benne valami....
2017. dec. 21. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!