Igaz, hogy a Hold közelebb van, mint Ausztrália? Először én is lehülyéztem aki ezt mondta, de mikor azzal érvelt, hogy a Holdat látjuk innen Mezőkövesdről is, Ausztráliát pedig nem - elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
De még nem győzött meg. Jobb érvet keresek. Szeretném az arcába vágni!2017. dec. 10. 10:24
11/18 Wadmalac válasza:
Ezek szerint a hátam közepe is messzebb van a Holdnál.
12/18 anonim válasza:
Tök jó, hogy leírjátok még egyszer mindazt, amit én az első hozzászólásomban, amit valamiért a trollok töröltettek…
Még az maradt ki, hogy a Holdat mi nem is innen Mezőkövesdről látjuk, mert én például Budapesten vagyok, és soha nem voltam Mezőkövesden.
13/18 Wadmalac válasza:
"Tök jó, hogy leírjátok még egyszer mindazt, amit én az első hozzászólásomban, amit valamiért a trollok töröltettek…"
Kérem, csak létező eredeti esetén él a plagizálás esete.
14/18 anonim válasza:
Én úgy értem, hogy tök jó, hogy örülök neki, hogy tőlem függetlenül is egyetértenek velem.
Másrészt vigyázzatok, mert amiket írtok, könnyen sérthetik például a pirézeket, és akkor a ti hozzászólásaitokat is törölni lesznek kénytelenek a moderátorok. (Remélem, nem!)
15/18 anonim válasza:
Nem igaz. Ezt csak a gyíkemberek terjesztik.
16/18 Mansour válasza:
Hát, én voltam pár hete Mezőkövesden, de nem láttam a Holdat. Szerintem onnan nem is lehet látni, mert én a saját házam felett szoktam látni, és az jó messze van Mezőkövesdtől.
17/18 anonim válasza:
Ezt kizárólag Ferike tudja jól és valóban a hold közelebb van mint Ausztália....kérdezd a szalonnafáról is...:)
18/18 anonim válasza:
Dehogy igaz. Én a Holdat es Ausztráliát is látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!