Igaz, hogy a Hold közelebb van, mint Ausztrália? Először én is lehülyéztem aki ezt mondta, de mikor azzal érvelt, hogy a Holdat látjuk innen Mezőkövesdről is, Ausztráliát pedig nem - elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
De még nem győzött meg. Jobb érvet keresek. Szeretném az arcába vágni!2017. dec. 10. 10:24
1/18 anonim válasza:
Van egy rossz hírem. Az Androméda galaxist is lehet látni szabad szemmel. 2.5 millió fényévre van.
2/18 nagytudos válasza:
A hold 100-300 ezer km közötti távolságban szokott lenni
3/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de ezek nem érvek. Nem fogom nevetségessé tenni magam. Tényleg a kérdésre kellene egy jó válasz. De azért köszönöm mindenkinek, aki megpróbált segíteni! Nagyon bosszant, hogy Feri ki fog nevetni ma délután is a kocsmában két sör után. Nagyon...
2017. dec. 10. 10:44
5/18 anonim válasza:
Füzesabonyt lehet látni? Akkor az is messzebb van mint a Hold? Pedig Füzesabony nem lehet messzebb 10 km-nél. Akkor pedig a Hold 10 km-re sincs? Akkor hogyhogy nem ütköznek bele az utasszállító repülők, amik kb 10 magasan repülnek?
6/18 anonim válasza:
Füzesabonyban ott alnak meg a ku...k az uton?
7/18 anonim válasza:
Budáról a János-hegyi kilátóról tökéletesen lehet látni Ausztráliát. Pedig elvileg még Mezőkövesdnél is messzebb van tőle.
8/18 anonim válasza:
Mi értelme van ilyen trollkérdéseket kiírni?
9/18 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy értelmetlen a kérdés, de azt sem látod ami épp a hátad mögött van ja és még valami mi van amikor új hold van akkor pont egy távolságban vannak? hisz egyiket sem látod,
10/18 anonim válasza:
Persze, hogy közelebb van, hiszen Ausztrália nem is létezik. Legalábbis nem is olyan régen ezt olvastam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!