Miből készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Szeretnék otthon sütni kenyeret, találtam pár receptet, de egyik se írja a héját.Az miből készül? Persze gondoltam arra is hogy csak a belét készítem el, mert azt szeretik a gyerekek de gondoltam először hagyományosan készítem el. Ötletek?2017. szept. 2. 17:24
14/15 anonim válasza:
Az ostobák sosem fogynak ki a világból
Hát miből? LISZTBŐL! Nem kell külön megcsinálni!
15/15 anonim válasza:
Ugyanabból, mint a kenyér, amit nem tudok pontosan. Szerintem lisz, víz, élesztő, só. A lényeg az, hogy a kenyér tészta külseje megpirul, a belseje puha marad a sütés során. Szlovákiában ettem gőzgombócot, ami olyan volt mintha nem lett volna a kenyérnek héja. Nagyon finom volt, talán dödölének hívták vagy knédlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!