Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pékektől kérdezem hogy miből...

Pékektől kérdezem hogy miből készül a kenyér?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%

ez most egy kérdés?

nyugodtan leszavazhatsz. Az ilyenek húzták le 92-ről 64-re a pontjaimat. De végülis leszarom.

először is tanulj meg helyesen írni.

Kicsit segítek: a , hogy előtt mindig vessző van, akkor is, ha nincs. Legalább a kommentben pontosítanál ha már elkúrtad a kérdésedet. Idióta

2009. ápr. 21. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
tényleg nem tudod,hogy miből készűl?Hány éves vagy?Búzából készül
2009. ápr. 21. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
második vagyok, és nem vagyok pék, de azért tudom, mert mindenki tudja
2009. ápr. 21. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Itt van néhány recept tanulmányozni:

[link]

2009. ápr. 21. 22:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értem, a kérdező az ipari kenyeret kérdezi. Hogy az miből készül. Nem a házit.
2009. ápr. 21. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudok kenyeret sütni. Én az ipari kenyeret kérdeztem,mert valaki azt mondta,hogyha megtudnám miből van nem is venném. Mellesleg nem foglak lepontozni,véletlenül hagytam ki a vesszőt!!Egyébként meg ne általánosíts légyszíves.
2009. ápr. 22. 10:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom milyen jogon jössz te ahhoz,hogy leidiótázz.
2009. ápr. 22. 10:34
 8/14 anonim válasza:
96%
Gondolom a fehér kenyérre vagy kiváncsi.Általában BL-80 _as lisztből készülAmihez kel még élesztő,kovász,só,adalékanyagok és lisztjavitó szer amit aszkorbinsavnak hívnak.Nyugodtan vegyél kenyeret aki ezzel ijeszteget hogy mi van benne hülyeséget beszél...Pék,dagasztó vagyok
2009. ápr. 22. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2009. ápr. 22. 11:33
 10/14 anonim válasza:
49%
amiért ezt mondták szerintem az az adalék anyag miatt volt! Nem keveset használnak a kenyérhez állomány javitókból emulgeálókbol meg kelés gyorsítókbol! Ennek az az előnye, hogy nagyon jó a kenyér, és valamivel tovább is eláll, mint a házi kenyér! De viszont ezek az adalék anyagok nagyon magas E számokkal vannak ellátva, ami kissé rákkeltővé teszi! Persze ez nem azt jelenti, hogy megeszel egy kilót, és rákos is leszel, hanem csak azt, hogy növeli a későbbi rákos megbetegedések kialakulásának esélyeit! Én is pék vagyok, de én az előző kollégával ellentétben úgy tünik jobban odafigyeltem az élelmiszerismereti órákon és elolvasom a csomagoláson jelzett számokat! De sajnos én is csak parancsot követek, és teljesítem amit a főnök parancsol.
2009. ápr. 22. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!