Hogyan készül a bolti kenyér, kifli, kalács, stb?
Figyelt kérdés
Hogyan csinálják a tésztáját olyan lágyra, illetve a külsejét olyan ropogósra? Az itthoni kenyér is nagyon finom, de nem tudom olyan lágyra csinálni a tésztát, mindig nagyon tömény, hogy már egy szelettől is megtelik az ember. A külseje pedig nem olyan szép.
Tudja esetleg valaki, hogy a kenyérgyárban hogy csinálják? Esetleg valaki, aki ott dolgozik?
Köszönöm!
2015. febr. 10. 18:49
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. febr. 10. 19:15
3/4 anonim válasza:
Pedig vannak jó házi receptek is. Limarának van egy jól bevált fehér kenyér nevű receptje, kacsasütő jénaiban készül, nagyon durván jó. És még szép is. Sőt, túl jó, én azért nem sütök gyakrabban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Végül is az első válaszoló linkjét megnéztem, de nem derült ki, hogy mitől levegősebb, mint a házi.
2015. febr. 11. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!