Miböl készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Szeretnék otthon sütni kenyeret, találtam is pár receptet de egyik sem írja a héját. Az miből készül? Persze gondoltam arra is, hogy csak a "belét" csinálom meg, a gyerekek is azt szeretik,a héját nem eszik meg, de először hagyományosan akarom elkészízeni. Ötletek?2016. szept. 3. 11:02
11/12 monyákos tuba válasza:
Azt egy ősi titkos recept alapján készítik, és csak a beavatott pékek ismerhetik meg. Földi halandóknak esélyük sincs.
Milyen lenne már a világ, ha mindenki tudná!?
12/12 anonim válasza:
Ugyanabból, mint a kenyér, amit nem tudok pontosan. Szerintem liszt, víz, élesztő, só. A lényeg az, hogy a kenyér tészta külseje megpirul, a belseje puha marad a sütés során. Szlovákiában ettem gőzgombócot, ami olyan volt mintha nem lett volna a kenyérnek héja. Nagyon finom volt, talán dödöllének hívták vagy knédlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!