Visszajöttem a jövőből,és most itt van 2 időgép,így már oda tudom adni az egyiket a barátnőmnek.
82#-es!Hajlandó vagyok elmondani a lottószámokat,ha megkapom a nyeremény 10%-át.Áll az alku?
Kisfiam most már fejezd be az időutazgatást és tedd le azt a gépet ! Menj és tedd magad hasznossá ,kinn vár rád még a disznó ganéjozás, csirke etetés ,meg a nagylábujjamról vágd le a körmöt ,mert disznót lehet kaparni vele.
Szeretettel a Nagyi
Sajnálom nagyi,hogy csalódást kell okoznom neked,de én ezeket a feladatokat nem akarom és nem fogom elvégezni.Inkább kalandozok tovább az időben a barátnőmmel.Éppen az 1820-as években való letelepedésen gondolkozunk.
Azért ugye nincs harag,nagyi!?
Kisfiam nem hagyhatod ott az iskolát!!
Ki kell járnod!!
És mit fogsz kezdeni magaddal a 80-as években?? Főzni se tudsz , ki fog eltartani téged ???
Hát jól van fiam ha a nomád életet választod akkor majd megtudod ki a magyarok istene!!!
Jah és Elvistől kérek egy autógrammot !
Postagalambon várom ♡♡♡
Nem 80-as,hanem 1820-as évekbe megyünk vissza.Elvistől nem tudok autogrammot hozni,de Kölcsey aláírását megtudom szerezni neked,amit majd az első gőzmozdony fog szállítani.
Amúgy beiratkozok majd egy 19.századi iskolába Makón.
Jó lesz nagyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!