31/128 A kérdező kommentje:
Az Usa elnöke Hillary Clinton lesz.Hogy miért Debrecen kapta az atombombát?Jó kérdés,talán azért,mert Oroszországtól kaptuk az atomot,és Debrecen a keleti határon fekszik,az akkori frontvonalon,ezért könnyebb lehetett a negközelítése,mint például Budapestnek.Amiket kértetek nem kéne megcsinálnom,mert a felesleges időutazás csak tovább növeli a téridő kontínum megbontását.Magasságos egek,pont most jöttem rá,hogy már most egy alternatív valóságban vagyok.Mit csináljak?
2016. márc. 20. 16:07
32/128 anonim válasza:
Csinálj szilvásbuktát mert azt szeretem
33/128 anonim válasza:
Hillary egy francot! Bernie Sanderst akarom!!!!!!!! Mi lesz vele?
34/128 anonim válasza:
Azt mondod, Vona nyer. Megalakult román mintára a Korrupcióellenes Ügyészség? Orbán Ráhelnek hány szállodája volt az elszámoltatáskor? Milyen közbeszerzéseket írnak még ki Tiborcznak? Indultak már korrupciós büntetőperek?
35/128 Anton Chigurh válasza:
Ülj bele, oszt' forogj rajta!
36/128 A kérdező kommentje:
Újabb időutazást tervezek!!!Visszamegyek 1800-ba!Drukkoljatok,hogy sikerüljön eljutnom oda és,hogy vissza is tudjak majd jönni onnan.
2016. márc. 21. 20:45
37/128 anonim válasza:
Kedves kérdező ha így folytatod a "Legtöbb komment" a tied lesz gratula tényleg jó vagy ! Fanod vagyok! :)
38/128 anonim válasza:
Előző vok .
Kíváncsi vagyok hogy meg tudod e dönteni a 100 kommentet akkor elismerésem hogy te vagy a GYK király .
39/128 anonim válasza:
Hillary Clinton az elnök? - Chris Tuckert akarom az USA elnökének! Tiltakozom!
Hogy ha már 1800-ba mész csinálj már szelfit az ük ük őseimről és küld el nekem.
40/128 anonim válasza:
Készülj fel arra, hogy az időgépet fel kell gyoesítanod 88 km/h-ra akkori technikával:) Meg kell majd várjad, hogy feltalálják a gőzmozdonyt:) Ja és lesz egy 1800-as évekbeli szerelmed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!