Jézussal találkoztál? Miről beszélgettetek?
És Einsteinnel is találkoztál már? Mit mondott arra, hogy te a jövőből vagy? Mondott valamit a többdimenziós térről?
Sikerült visszamenned vagy előremenned az időben és ott meglátnod, hogy mit csinálj az időgépeddel és ha nem, akkor miért igen?
Hány éves most a kapitány?
Na szöval.Jézussal nem találkoztam.Einsteinnek elmondtam az általam felállított relativitás elméletét,ami híressé tette.Magammal nem találkoztam,de ha minden igaz akkor holnapután fog este 8 órakor megérkezni a jelenbeli énem a jövőbe,aki amúgy a jövőből jött,és jövőbe megy,de amúgy meg a múltba tart.Magasságos egek,megfog borulni a téridő kontínum és megfog semmisülni a világegyetem,jó esetben csak a mi galaxisunk.
Amúgy megbékéltem a barátnőmmel,és mostmár közősen szórakozunk az időben...Drukkoljatok,hogy nehogy megsemmítsem véletlenül az egész világegyetemet.Ja és most,hogy közösen használunk egy időgépet,így az egyiket elajándékozhatom valakinek.Érdekel valakit?
Az a helyzet, hogy Einsteinnek Einstein mondta el a relativitás elméletét is. Kíváncsi voltam erre, visszamentem hozzá pár évig és láttam, amikor ő jött rá az összefüggésekre és veled nem találkoztam.
A világegyetem nem most fog megsemmisülni, hanem kimondhatatlanul sok idő után, de az sem olyan megsemmisülés lesz, ami végleges lenne.
Amikor megláttam, hogyan szűnik meg majd nagyon-nagyon sokára minden és hogyan éled újjá minden, akkor azt is láttam, ki fogja ezt megtenni. Ez sem te voltál ám.
A riogatásod sem tesz szimpatikussá téged és azt sem, hogy a soraidban elárulod magad, hogy ez csak egy játék a részedről.
Túl sok időutazóval találkoztam, találkozom, de ők legalább konkrétumokat mondanak..ellenben veled.
Meg ha lenne időgéped, 1 pillanat alatt tudhatnád, mit is csinálj vele....stb. stb.
Szép, boldog, vidám, konfabulációtól mentes életet kívánok neked is.
Szerintem a dínókat látaogasd meg^^
Vagy menj vissza és keresd meg a dédnagyid dédnagyiját;3
Azt is elmondhatid mikor ki lesz M.o. élén ;D
(99-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!