111/128 anonim válasza:
Előző vagyok. Én vagyok a reptoid hadnagy.
113/128 anonim válasza:
Az ,,Add nekem''-ezést én kezdtem! Nekem kell hogy add!
115/128 anonim válasza:
Jesszus még topon van ez a kérdés!!!!
116/128 anonim válasza:
Amíg hozzászólunk,addig ja :D
118/128 gyilkosbalna válasza:
Én 1946-ból vagyok vissza akartam menni hogy Magyarország nyerje meg a második világháborút de véletlen előre mentem és New York City ben csapodtam be 2001 szeptember 11-én az meg felrobbant azóta itt vagyok (az az az ídőgép )
119/128 nemma válasza:
Mit csinálj vele? Írd ki ezt a kérdést a GYK-ra 2062 október 12.-én, és ha szórol szóra ugyanez lesz a kérdés, akkor hiszünk neked :D
120/128 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Fura, 2005-ben találkoztam egy lánnyal a laboron, aki fogdosott engem, majd azt mondta, hogy nem akar még egyszer visszamenni, soha többet nem láttam...
Teljesen ki volt bukva, ami akkor ott értelmezhetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!