1/128 A kérdező kommentje:
Működik!Most pedig visszamagyek a középkorba!
2016. márc. 19. 17:34
2/128 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit?Ha nem érkezik válasz akkor addig letesztelem.Visszamegyek 3 percet az időben.Drukkoljatok!
2016. márc. 19. 17:37
3/128 ancsa09 válasza:
minek építetted ha nem tudsz vele mit kezdeni?
küld el a jövő heti ötös lottó nyerő számokat,s ha nyertem velük akkor megveszem jó pénzért:)
4/128 anonim válasza:
Hajráá!! Na, kipróbáltad már?
5/128 anonim válasza:
na milyen volt? vagy talán élve megégettek miután meglátták a ruháidat meg az iphone-od?
6/128 A kérdező kommentje:
Visszatértem a középkorból(1243-ból)!!Majdnem elégettek a máglyán,de sikerült kiszabadulnom.Lehet,hogy inkább megsemmisítem ezt az ördögi gépezetet.Szerintetek?
2016. márc. 19. 17:48
7/128 anonim válasza:
Minek szabadultál ki ott kellett volna hogy maradj távol a civilizációtól.
8/128 anonim válasza:
Milyen volt az utad miket láttál?
9/128 anonim válasza:
Ne semmisítsd meg, talán majd még hasznát veheted!
10/128 A kérdező kommentje:
Az időgép egy árokban ért földet 1243.augusztus.2-án délután 2-3óra körül.Kimásztam a veremből,és elkezdtem besétálni a városba,ahol mindenki azonnal elkezdett botokkal és kardokkal üldözni,azt ordítva,hogy égettesék el boszurkavagund!Elkaptak és egy tömlöcbe zártak.Oltári nagy szerencse volt,hogy az izgalom közepette nem zárták be,csak behajtották a tömlőc ajtaját.Így hajnal 2 körül elszöktem az időgéppel.Amúgy érdekes volt!Sehol nem volt kikövezett út és a régi építészet lenyűgöző.Most megsemmisítsem vagy ne?Veszélyes lenne,ha rossz kezekbe kerülne az időgép!
2016. márc. 19. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!