11/128 anonim válasza:
Menj vissza 12 évet az időben és állítsd meg a szüleidet, hogy ne szaporodhassanak!
12/128 anonim válasza:
Tudod mit add nekem a gépet vigyázni fogok rá ( esküszöm anyura ) vissza utazok a múltba és ügyelni fogok rá hogy ne legyen szerencséd kiszabadulni a tömlöcből.
13/128 anonim válasza:
Megváltoztattad a téridő kontinuumot ezért hiába kérdezed tőlünk hogy mit csinálj, mert mi már egy alternatív valóságban vagyunk. Sajnos nem tudsz visszajutni az eredeti idősíkodba úgyhogy beszoptad.
14/128 anonim válasza:
te vagy az én emberem!
2013 december 12-én du. 3 körül a keleti órája alatt álltam. Na ott hagyhattam el a láncomat. Nézd már meg, vagy gyere hamarabb és szóljál nekem hogy vigyázzak mert kicsatolódott! :-)
15/128 anonim válasza:
Az őseimnek szóljál már hogy spóroljanak és a szülinapomra ne egy használt laptopot vegyenek oké köszi
17/128 anonim válasza:
Tedd már meg nekem ezeket a múltban léci. : Először is semmisd meg a matektanárom, hogy ne buktasson meg !
Szólj, üzenj vagy jelezz hogy diszkóba ne vegyek fel fehér rucit!
Állísd meg hogy 2014 szeptember 6.-án ne menjek suliba, mert aznap összevernek!
Tégy vmit hogy Justin Bieber Budapestre szülessen és az én barátom legyen.
Jah és még örülnék neki ha a 10 ezer forintomat megtalálnád Pesten hagytam el 2015-ben és a mai napig gondolok rá.
18/128 anonim válasza:
Megértésed köszönöm előző voltam.
20/128 anonim válasza:
Ezt a kérdést már feltetted 2020-ban is. Nem unod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!