101/128 anonim válasza:
hát már megvan a 100 komment xd :D
102/128 A kérdező kommentje:
#38-as!Akkor elismered,hogy én vagyok a GYK király?
2016. máj. 31. 14:26
103/128 anonim válasza:
Uristen, végig olvastam mind a 10 oldalt egybe xd Azóta mi a helyzet? Ottragadtál a múltban a barátnőddel? :D
104/128 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet? Újra meg fogja kérdezni, hogy kinek kell az időgép vagy elmondja, hogy a barátnőjének kell, aztán arról beszél, inkább megsemmisíti, aztán kettő van...szóval semmi értelme... Vagyis van, mert mi birkák válaszolgatunk a semmire.
Vagy ír egy-két mondatos semmit, hogy hol járt vele és mit csinált, de még csak nem is kreatívan. Ügyes húzás, az tény, ennyi embert bevonni a semmiért..
105/128 anonim válasza:
Minden ember aki ehez hozzászólt a humor kategóriába irni fogok 1 kérdés az lesz a címe ??? És értelmetlen h.lyeségeket irjatok hogy meglegyen a 200 komment és én legyek az új GYK király! Muhahahahaaaaaaaaaaaaa
106/128 anonim válasza:
107/128 anonim válasza:
108/128 anonim válasza:
Na akkor beszéljünk az időutazásról...
Már bánom hogy írtam ezt a GYK Király izét..
Térjünk vissza az időutazáshoz.
Most térj vissza a dino korszakba és fedezt fel az elődeinket ...
109/128 anonim válasza:
Dinó korszakot akarunk , a semmiért nem fogok irogatni!!!!
XD XD XD <3
110/128 anonim válasza:
Én visszamentem a dínók korszakába. Egy dinoszaurusz letaposta az időgépem és tönkrement, nem tudok visszajönni. Bosszúból lelézerágyúztam a dínót. Valaki jöjjön értem, hozzon haza! Elfogyyott a töltés a lézerágyúból. Most kerget egy triceratops! Segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!