Miből készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Szeretnék otthon sütni kenyeret,találtam is pár receptet de egyik sem írja a héját.Az miből készül?Persze gondoltam arra is, hogy csak a "belét"csinálom meg, a gyerekek is azt szeretik, a héját nem eszik meg,de elősször hagyományosan akarom el készíteni.Ötletek?2015. nov. 4. 18:52
11/13 anonim válasza:
CEMENTBŐL,MEG FÁBÓL ÉS SÓDERBŐL MEG FŰRÉSZPORBÓL
12/13 simonszilard77 válasza:
Megsül bammeg. Fogadjunk hogy nem gondoltad volna.
13/13 anonim válasza:
Ugyanabból, mint a kenyér, amit nem tudok pontosan. Szerintem liszt, víz, élesztő, só. A lényeg az, hogy a kenyér tészta külseje megpirul, a belseje puha marad a sütés során. Szlovákiában ettem gőzgombócot, ami olyan volt mintha nem lett volna a kenyérnek héja. Nagyon finom volt, talán dödöllének hívták vagy knédlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!