Milyen efféle hülyeségeket csináltatok már? :D
Figyelt kérdés
Pl az hogy direkt úgy csináltok valamit(pl átlépitek a semmit) és hogy a hátatok mögötti, vagy akárhol lévő emberke csak néz titeket/téged és átlépi ő is azt a semmit?:D ha nem értitek szóljatok... :) de ez szerintem tök vicces :D2010. febr. 3. 19:16
21/27 anonim válasza:
ez betegség, a neve "lépegetés"... szorongásos depiben voltam a kórházban, és 2 lány ezzel a "lépegetéssel" voltak benn... :S
22/27 anonim válasza:
nem vagyunk betegek!! csak viccből csináltuk az egészet
23/27 anonim válasza:
akkor jó, :) viccből minden lehet. :)
24/27 anonim válasza:
mi meg egyszer az osztállyal kirándulni mentünk buszon és minden autósnak integettünk. volt, hogy bemutattunk nekik XD
25/27 A kérdező kommentje:
Ja, mi is :D volt amikor egy pasi visszamosolygott meg integetett :P
2010. márc. 9. 23:57
26/27 anonim válasza:
Beszálltam a liftbe és hátat fordítottam az ajtónak (ott fal volt) és utána a következő emeleten felszállt egy srác az is beállt ugyan úgy mint én, a másodikon felszállt 2 emberke és néznek, hogy miért állunk a fallal szembe de azért ők is úgy álltak be. Ez ilyen parasztvakítás féle, 1 barom után megy a többi. XD de én nagyot kacagtam miután leszálltam! :D
27/27 A kérdező kommentje:
Jesszus! XD Elhiszem :D Én már ott kaptam volna röhögőgörcsöt :D
2010. márc. 11. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!