Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen efféle hülyeségeket...

Milyen efféle hülyeségeket csináltatok már? :D

Figyelt kérdés
Pl az hogy direkt úgy csináltok valamit(pl átlépitek a semmit) és hogy a hátatok mögötti, vagy akárhol lévő emberke csak néz titeket/téged és átlépi ő is azt a semmit?:D ha nem értitek szóljatok... :) de ez szerintem tök vicces :D
2010. febr. 3. 19:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
áhhh max hülyének néznének enged ha ezt csinálnám :D te csináltál már ilyet?
2010. febr. 3. 19:19
 2/27 A kérdező kommentje:
Én még nem, de volt amikor egy gyerek köszönt az egyik emberkének aki kint állt egy bolt előtt, és én nem tudtam hogy most köszönjek vagy se:D azután végignéztem őt amint haladtam, és egy kicsit bólintottam.. annyira gáz volt:D
2010. febr. 3. 19:29
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
tesóm mesélte, hogy ők, a barátaival szórakoztak olyannal a buszmegállóban várva, hogy egyikük mintha mutatna valamit a másiknak hirtelen felmutatott az égre, hogy "jé, egy lila madár!" vagy valami más hülyeség, ami nem létezik és persze mások is odanéztek a megállóban. vagy a másik, ami viszont már azért durva, hogy úgy csináltak, mintha ki akarnának rohanni az útra az autók elé
2010. febr. 3. 19:33
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer vmi osztálykirándulásra mentünk busszal és már eléggé készek voltunk és mi a busz hátuljában egy tizenpáran megbeszéltük, h nagy csodálkozva egy pontba bámulunk le a padlóra. Fél perc múlva, már az egész buszba kihajoltak az ülésekről és néztek erősen lefelé, keresték a nagy semmit!xD
2010. febr. 3. 21:30
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Egy kevésbé forgalmas kis utcában egyik haverod az út szélőtől befelé mér 1-2 m-t és odaáll. Te is így teszel. Ha jön egy autó és lát már titeket gyorsan csináljátok úgy mitnha kihúznátok az út közepére egy kötelet xDXD Már vagy 8 autós besz*pta. Megnézte a nagy semmit xDXD
2010. febr. 4. 16:24
 7/27 A kérdező kommentje:
LOL! Én is csináltam még sok mindent, de már nem tudom, majd még gondolkozok rajtuk:D
2010. febr. 4. 19:27
 8/27 anonim ***** válasza:
87%
Nekem kiskoromba (5-6 éves koromban) volt a mániám amikor anyuval sétáltunk a belvárros közepén, ahol moccani nem lehet az emeberektől, álltunk a zebránál (vagy 50 en) és mindig hangosan kiabáltam hogy ZÖLD! a fele elindult, de az autok ugyanugy mentek:D
2010. febr. 5. 14:41
 9/27 A kérdező kommentje:
Looool:D de kis gonosz voltál teeee...! ilyet :D
2010. febr. 5. 17:35
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
Mi osztállyal egyszer azt csináltuk, hogy kiment a tanár és azt mondta vki hogy dörzsöljük a ceruzánkat két kézzel és nézzünk a plafonra. Persze mindenki elkezdte csinálni és amikor bejött a tanár nézte, hogy mit nézünk. XDXD De az a fej, amit vágott!!!
2010. febr. 8. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!