Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a szerelmi csalódás ellen? Milyen módszerek vannak rá? Vagy akkor, ha nem viszonzott a szerelem? Ha játszanak veletek? Ti milyen hülyeségeket csináltatok ekkor?
Kérlek segítsetek! Amiért különösen ideges vagyok, az nem is az én helyzetem. Hanem a barátnőmé. Kíváncsi vagyok, hogy kinek, milyen élményei vannak.
Nekem is még mindig néha rosszabb. Már részletesen megbeszéltem levélben pszichológussal is, de azt írta csak, hogy megdöbbentően világosan látom a helyzetem, és hogy sok az ellentmondás az írásaimban. Igazából senki sem tud segíteni.
Tudom, hogy vannak, akik isznak, mások valami hobbiba fognak. De igazából én a történeteitekre lennék kíváncsi. Hogy kinek, hogyan sikerül, hátha okulok belőle.
Nő vagyok, és még ha viszonzatlan is a dolog, valószínűleg a fiú az én nagy szerelmem, és talán a barátnőmnél is így van, bár azt nem tudom.
Engem 2 hétig hitegetett egy srác, fogytam 4 kilót(nem mondom nem akkora tragédia:D). Majd elküldtem a pi.csába, és utána "haverok, buli, fanta", suli. Nem sokára jött egy másik, akivel 10* jobban jártam:P
Haveromat kicsit hosszabb ideig cse.szegette egy hölgy, ő egy csillag fényes estén két doboz cigit nyomot el a kézfején, majd tovább lépet(meg ne csináld, kur.vára fáj;))
Én is az önbüntetésről írok :S, épp ez az. És épp erről akarom lebeszélni a barátnőm :S. Jó, nem olyan durva dolgot csinál, de azt sem kéne így. Tényleg nem tudom, miért okoz magának fájdalmat :(. Én is ugyanezt akartam csinálni, csak én késsel játszottam, majd beleállítottam az ajtóba. Tudom, hogy az életet tisztelni kell, és én már túl vagyok úgy ahogy rajta. De azért így is rossz. És most is rosszul vagyok, mert ma szerintem láttam. Annyira zaklatott vagyok. Szörnyű ez az egész.
De miért akarjuk büntetni magunk, mi szerelmesek??? De ez ellen mit lehet tenni?? Én is büntettem magam, azzal, hogy odadobtam magam a szerelmemnek, akiről tudtam, hogy nem szeret. Most is ezt csinálom :S... , pedig érzem, hogy nem szeret. Nem is lenne baj ez így, ha nem lenne ez kihasználás. De ilyenkor mi van?? Mit tegyek??? Most a barátnőm is megalázza majd magát, és még élvezi is :(. Én nem értem ezt. Nem szabad. Tudom, nekem is írta a pszichológus, hogy magammal foglalkozzak, és én így is akarok tenni. De a barátném az meg hülyeséget fog csinálni, és tudom, hogy megteszi. De lehet kiút ebből az egészből az, ha hülyeséget teszel?? Mert én is gondoltam rá, dehát, nincs értelme :S. Van mégis néha értelme az értelmetlen dolgoknak??
Ez az élet??? Mindig ez lesz????? Mindenki ennyire szenved mint én, meg a barátnőm????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!