Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a szerelmi csalódás ellen? Milyen módszerek vannak rá? Vagy akkor, ha nem viszonzott a szerelem? Ha játszanak veletek? Ti milyen hülyeségeket csináltatok ekkor?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Amiért különösen ideges vagyok, az nem is az én helyzetem. Hanem a barátnőmé. Kíváncsi vagyok, hogy kinek, milyen élményei vannak.
Nekem is még mindig néha rosszabb. Már részletesen megbeszéltem levélben pszichológussal is, de azt írta csak, hogy megdöbbentően világosan látom a helyzetem, és hogy sok az ellentmondás az írásaimban. Igazából senki sem tud segíteni.
Tudom, hogy vannak, akik isznak, mások valami hobbiba fognak. De igazából én a történeteitekre lennék kíváncsi. Hogy kinek, hogyan sikerül, hátha okulok belőle.
Nő vagyok, és még ha viszonzatlan is a dolog, valószínűleg a fiú az én nagy szerelmem, és talán a barátnőmnél is így van, bár azt nem tudom.
2010. jún. 4. 22:16
11/14 A kérdező kommentje:
Nem is vagyunk együtt, csak ő mondja ezt. De én végleg otthagyom :), és más kapcsolatba kezdek. A legfontosabb a továbblépés.
2010. jún. 13. 09:39
12/14 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nem szeretnék megint szerelmes lenni :S. Ettől nagyon félek, mert én túl sokat szenvedtem, szerintem ennyit nem lett volna szabad. De már az én önfegyelmem is sokkal nagyobb.
2010. jún. 13. 09:40
13/14 A kérdező kommentje:
A kérdésem is erre vonatkozott volna, hogy hogyan lehet ezt túlélni. De én inkább már abban gondolkodom, hogy megmaradok valaki mellett, akit nem szeretek, úgy értem, hogy hosszú távon. Nem tartozik ugyanis a vágyálmaim közé, hogy ezt, vagy akár ehhez hasonlót mégegyszer átéljek, mint amit a szerelmemmel. Amúgyis, túl kiszolgáltatottá váltam, amit én nem szeretek...
2010. jún. 13. 09:42
14/14 A kérdező kommentje:
és nem tudom, hogy mások mennyit szenvednek. Nekem minden bajom volt már emiatt, és lehet, hogy én filóztam túl sokat a kérdésen, és túljátszottam a dolgot, de nehezen tudtam megemészteni, hogy valaki lehet ilyen rosszindulatú, mint ez a fiú. Mármint létezik rosszindulat, de az ember épp a szerelméről feltételezné legkevésbé sajnos. Szóval már úgy-ahogy túl vagyok a dolgon, de mivel szerelmes vagyok még, ezért még megvisel. És nem tudom, hogyan lehet együtt élni ezzel az egész érzéssel, mert annyira komplex. Mármint, hogy én most teljesen biztosan boldogtalan leszek évekig, ez nagyon rossz érzés. Élni akarom az életem, és nem akarom ezt a fájdalmat, és mégis tudom, hogy ez már mindig valahol ott lesz bennem. Csak reménykedem, hogy tévedek.
2010. jún. 13. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!